Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτρα:Το μήνυμα του ωμού εκβιασμού - Κτηνίατρoς απειλούσε να σκοτώσει σκύλο!

 Πάτρα:Το μήνυμα του ωμού εκβιασμού - Κτηνίατρος απειλούσε να σκοτώσει σκύλο!

Το μήνυμα που βλέπετε έφτασε στο κινητό του ιδιοκτήτη - Ο κτηνίατρος αφήνει περιθώριο λίγων ωρών για να μην σκοτώσει το τετράποδο...
Tο γραπτό μήνυμα που αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Κόσμος» δείχνει πως αδίστακτοι επιστήμονες δεν είναι μόνο οι γιατροί που εκβιαστικά ζητούν φακελάκι για να χειρουργήσουν ασθενή, αλλά και κάποιοι κτηνίατροι που για να κερδίσουν χρήματα απειλούν με τη ζωή των τετράποδων!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα συνέβησαν σε γνωστό κτηνιατρείο της Πάτρας στο οποίο απευθύνθηκε Πατρινός, για να θεραπεύσει ένα μικρό σκυλάκι. Στην περιοχή που διαμένει (κοντά στο Λαμπίρι) άγνωστος πετά φόλες στα σκυλιά και προ ημερών αρκετά ζώα είχαν κινδυνεύσει να χάσουν τη ζωή τους από το δηλητήριο. Στη θέα του ετοιμοθάνατου μικρού σκυλιού, ο Πατρινός το έβαλε στο αυτοκίνητό του και το μετέφερε μέχρι το κτηνιατρείο της Πάτρας.
Ο κτηνίατρος κατάφερε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο μικρό τετράποδο, ενημέρωσε όμως τον ιδιοκτήτη του πως η επέμβαση και η υπόλοιπη θεραπεία είχαν κόστος 120 ευρώ. Ο νεαρός ιδιοκτήτης αποδέχθηκε το ποσό, παρακάλεσε όμως τον κτηνίατρο να κάνει υπομονή μέχρι την Παρασκευή (ήταν Δευτέρα) για να του φέρει τα χρήματα.
Το σκυλί παρέμεινε στο κτηνιατρείο, αλλά από την επόμενη κιόλας ημέρα... ο κτηνίατρος ζητούσε επιτακτικά το ποσό της οφειλής. Μέχρι που την Τετάρτη ο γιατρός αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό! Προφανώς φοβήθηκε ότι δεν θα πάρει τα χρήματά του κι έτσι έστειλε στο κινητό τηλέφωνο ένα εκβιαστικό γραπτό μήνυμα. «Κύριε Κ... το σκυλάκι θα θανατωθεί στις 8 η ώρα της Παρασκευής. Εάν έχετε ενδιαφέρον, το παραλαμβάνετε νωρίτερα».
Για την ιστορία, στη θέα αυτού του μηνύματος, ο παραλήπτης του μηνύματος πήγε στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής, παρέλαβε το ζώο και πλήρωσε 125 ευρώ.

newsit
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: