Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Tουρκόφιλος γερμανός επιχειρηματίας προκαλεί ! "Η Ελλάδα έπρεπε να ανήκει στη Tουρκία"!

 
 
 
 
 
 
 
Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας σε βάρος της Ελλάδας Γερμανός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να υπαγόταν στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ο γερμανός μπίζνεσμαν δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Sabah - προφανώς για να "κολακεύσει"- τους Τούρκους με τους οποίους... συνεργάζεται : "Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα"!

Η εφημερίδα γράφει ότι ο γίγας ακινήτων της Γερμανίας κ. Graebner που είχε ξεκινήσει πριν 5 χρoνια επενδύσεις στην Τουρκία, είπε, ερμηνεύοντας έτσι και τους ισχυρισμούς του: "Καλά που ήρθα (σσ στην Τουρκία). Μετά την Γερμανία γίνατε η μεγαλύτερη δεύτερη χώρα". Ο κ. Graebner - γράφει- τώρα σχεδιάζει την ανανέωση όλου του Κεράτιου Κόλπου.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα η όλη φράση του τουλάχιστον άξεστου και αμοραλιστή Γερμανού επιχειρηματία ήταν η εξής : "Ο Ερντογάν κάποτε τα είχε πει σωστά. Η οικονομική κρίση πέρασε ξώφαλτσα από την Τουρκία. Φθάσατε στο σημείο να δίνετε πίστωση στο ΔΝΤ. Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα. Εγώ θα ήθελα να συγχαρώ και την τοπική διοίκηση. Εξεπλάγην. Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν εργάστηκα με μια τοπική διοίκηση που να λειτουργεί με τέτοια ταχύτητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: