Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ ART ATHINA 2008



Δε συνηθίζω να επισκέπτομαι εκθέσεις τέχνης για ένα απλό λόγο, για να μη μου ανάβουν τα λαμπάκια και γιατί την τέχνη την έχει ιδιοποιηθεί με το έτσι θέλω η θολοκουλτούρα και ο αριστερίστικος ψευτοπροοδευτισμός με ότι συνεπάγεται αυτό και το ξέρουμε και το βλέπουμε τακτικά όλοι μας.
Κάνοντας όμως μια βόλτα στο διαδίκτυο έπεσα τυχαία σε μία φωτογραφία από τη φετινή έκθεση τέχνης ART ATHINA 2008. Και πάλι η θολοκουλτούρα και ο ψευτοπροοδευτισμός ξαναχτύπησαν!
ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!
Στη φωτογραφία από την έκθεση διακρίνουμε την Ελληνική σημαία σε δύο εκδοχές της, σε δύο νέους παρά φύσιν βιασμούς της και πάλι από τη μιαρή υποκουλτούρα που κυβερνά αυτή τη χώρα 10ετίες τώρα.


Στη μία εκδοχή βλέπουμε την Ελληνική σημαία ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ με την ημισέληνο στο κέντρο και στη δεύτερη εκδοχή βλέπουμε την Ελληνική σημαία στα χρώματα του περδικαλί και με ένα δικέφαλο αετό στη θέση του σταυρού, τώρα βυζαντινός είναι, της ΑΕΚ είναι, των Αλβανών είναι θα σας γελάσω, ρωτήστε τον καλλιτέχνη του κώλου που τα παρουσίασε αυτά στην έκθεση όπως και το τι θέλει να πει ο "ποιητής"….
Πάντως σταθερά και τακτικά οι καλλιτέχνες του κώλου και της αριστερίστικης υποκουλτούρας δε χάνουν την ευκαιρία να εκδηλώνουν τα ανθελληνικά τους αισθήματα γιατί αλλιώς δε μπορώ να χαρακτηρίσω την προσπάθεια βιασμού παρά φύσιν των εθνικών συμβόλων μας μία πρακτική πολύ προσφιλή σ' αυτούς διαχρονικά.
Φυσικά ο καλλιτέχνης του κώλου αυτός δε θα τολμούσε ούτε για πλάκα να παρουσιάσει σε ανάλογη έκθεση στην Τουρκία την Τουρκική σημαία με το σταυρό να πατάει πάνω στην ημισέληνο…..


Εδώ βρήκαν και τα κάνουν αλλά ελπίζω όχι για πολύ ακόμα…
Και να σημειώσουμε και το γεγονός ότι η έκθεση αυτή χρηματοδοτήθηκε και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων, με τα λεφτά δηλαδή των Ελλήνων πολιτών και των δημοτών της Αθήνας που πολύ θα ήθελα να ενημερωθούν και να εκφράσουν την άποψη τους περί όλων αυτών!


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Από βίντεο που τράβηξε στο χώρο της έκθεσης ο μοναδικός, ανεπανάληπτος και μη εξαιρετέος, Urfurslaag http://lianokladi01.blogspot.com/


Αναδημοσίευση απο http://egersis.blogspot.com/

1 σχόλιο:

-=IMAGINOS=- είπε...

Φίλε το θέμα αυτό έχει αναρτηθεί στο δικό μου blog http://hygropyr.blogspot.com/2008/06/art-athina-2008.html δεν είναι του egersis.blogspot.com που απλά αναδημοσίευση έκανε από μένα.

Δεν είναι παρατήρηση, απλά θέμα δεοντολογίας μεταξύ των bloggers και όχι μόνο, να αναφέρεται η αρχική πηγή.

Σ'ευχαριστώ.