Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ

Ένας 48χρονος Αλβανός υπήκοος συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών ως ύποπτος για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα, στην περιοχή των Πετραλώνων, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής. 

   


Ο συλληφθείς, που είναι πρώην εργαζόμενος σε εταιρεία καθαρισμού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή. 

    


Σύμφωνα με την αστυνομία ο 48χρονος, παλαιότερα είχε απειλήσει τη γυναίκα, ενώ μία μέρα μετά την επίθεση τηλεφώνησε στο σπίτι της για να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας της.

   

Αναδημοσίευση απο ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

   

    

Όπως βλέπουμε λοιπόν ακόμη μια φορά καταρίπτεται ο Τσίπρας και όλες οι ηλιθιότητες του περι ρατσισμού...Αλβανός ο ύποπτος...

  

όπως έλεγε και το CNN «Είναι άνθρωποι ιδιαιτέρως αδίστακτοι και ασυνείδητοι…» «…ακόμη και άλλες ομάδες, όπως οι Ρώσοι, είναι μάλλον σοφιστικέ και πολύ λιγότερο βίαιες σε σχέση με τους Αλβανούς!»

  

    


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

kalimera ellada,gamw thn alvania sou!!!

Ανώνυμος είπε...

Άπό την μια λέτε έξω οι αλβανοί,και από την άλλη τους προσλαμβάνετε στις δουλειές.Λοιπόν πρέπει οι έλληνες εργοδότες να μην προσλαμβάνουν άλλο από αυτήν την σκατόρατσα,να αναγκαστούν να πάρουν τον μπούλο απο την Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΛΕΤΣΟΙ!

ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ Η ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ!

ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΕΒΑ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ,ΗΣΑΠ-ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΠΙΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΑΛΒΑΝΕ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΗ!

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ,ΑΛΒΑΝΕ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ.

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ.

{ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΛΕΟΝ}
ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΕΒΑ!

ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Ο ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

na stamathsoyn na tous pernoyn stis doyleies toy oi ergodotes!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ. ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ !!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΕ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΨΙΛΟΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, 3 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ, (ΕΜΟΥ), ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ !!! ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ Γ........Α, ΠΑΛΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝΕ. ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΤΕΛΟΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ............... (ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΘΕΛΕΤΕ), ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΥΑΡΙΑ ΜΟΥ. ΦΙΛΙΚΑ, Π.