Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Όξω πούστη απο την Πάντειο.....


Το Athens Pride-Φεστιβάλ Υπερηφάνειας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Σεξουαλικότητες και Φύλα: Λεσβιακές, Γκέι, Αμφί, Τρανς και Queer Κοινότητες στην Ελλάδα», το Σάββατο 9 Μαϊου στο – που αλλού - Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Όσοι πιστοί και… πιστές προσέλθετε.

Όσοι πάλι στέλνετε τα παιδιά σας στο εν λόγω Πανεπιστήμιο προσέξτε μη σας γυρίσουν σπίτι με τίποτα… υπερήφανες σεξουαλικές προτιμήσεις!

  

Πηγή Ventetta

  

Σίγουρα υποστηρικτές θα είναι οι γνωστοί που γράφουν συνθήματα όπως "Είμαστε όλοι ομοφυλόφιλοι", "Σκατά στους ομοφοβικούς" κτλ κτλ...

   

Αμα γουστάρετε να είστε κραγμένες ρε παλουκάρια εμείς τι φταίμε???

  

φορέστε εσεις το μαυροκόκκινο στριγκάκι σας και αφήστε μας ήσυχους...

Ακου εκεί "είμαστε  όλοι ομοφυλόφιλοι" ....παντού καθρέφτες βλέπετε;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!

vkritikos είπε...

Σε ενόχλησε κανείς ρε παλιοφασίστα; ΜΙΛΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Να πάτε να πιδηχτείτε με τους αναρχοαπλυτους παλιο βρωμόκωλες λουγκρες!Ουτως η άλλως βρωμύλοι είστε.Τα μεν Αναρχίδια εχουν να κάνουν μπάνιο απο τότε που μπήκαν στην σχολή και οι μεν λούγκρες είναι βρωμοκωλες και βάζουν στον κώλο τους τα κονταρια απ τις σημαίες των άπλυτων!.Ρε κρέμασμα στο σύνταγμα που λέει κ ο Αλέφαντος!

Σαπούνια κ αφρούς σε gay κ αναρχικούς!

Ανώνυμος είπε...

ti vrizeis re teleiwmene anarxa???
Ai sto diaolo apo edw ligdiarides

Ανώνυμος είπε...

βασιλάκη πρόσεχε γιατί αυτά που λες μπορεί να επιφέρουν ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ και όχι δε θα είναι χαστουκάκια στον κώλο όπως συνηθίζετε εσύ και οι υπόλοιποι επιβήτορές σου βρωμοκίναιδε...
Το νου σου! ;)

Ερμής είπε...

Κρητικέ εσύ σαν προοδευτικός άνθρωπος έπρεπε να δέχεσαι την αντίθετη άποψη όσο καφρικη και αν ειναι... Αντιθέτος έβρισες όλους δείχνοντας το επίπεδο και ρίχνοντας το προσωπείο....

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ!ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΓΑΜΩΜ ΣΑΣ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Γεια χαρά Ερμής διαφωνώ έντονα με το κείμενο σου όχι δεν είμαι υπέρ του Γάμου των Ομοφυλοφίλων αλλά και αυτοί άνθρωποι είναι και έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την διαφορετικότητα τους.
Δεν πρέπει να τους αποκλείσουμε απο την κοινωνία.
Ξέρω πολύ καλά ότι ζούμε σε Δημοκρατία και αν τους απορρίψουμε θα έχουμε πρόβλημα.
Η εκδήλωση αν δεν ενοχλεί τα χρηστά ήθη της κοινωνίας πρέπει να γίνει, δεν νομίζω ότι πρέπει να κράζουμε τέτοιες προσπάθειες.
Στο Πάντειο έχουν γίνει και Ανθελληνικές συγκεντρώσεις και εκεί πρέπει να τις καταδικάσουμε αλλά όχι ενάντια σε μια ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα.
Πάντως δεν νομίζω να είναι αντιεξουσιαστές αυτοί που κάνουν τέτοιες εκδηλώσεις, μάλλον για μέλης της Νεολαίας του ΣΥΝ πρέπει να είναι και για αυτό δεν πρέπει ένα ολόκληρο χώρο να τον κατασυκοφαντούμε.

Ερμής είπε...

Ειναι άποψη σου σεβαστή και απόλυτα τεκμηριωμένη. Σίγουρα δε μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Απλά το κείμενο ειναι χιουμοριστικο και λίγο αιχμηρο, μιας και δαπανουμε δημόσιο χρήμα για κάτι που θεωρείτε αυτονόητο.
Οτι όλοι μας ειμαστε ίσοι.
Ελπίζω να με καταλαβαινεις.