Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Κλειστή η Αχαρνών απο αγανακτισμένους Έλληνες

Πριν περίπου είκοσι λεπτά κάτοικοι της περιοχής του Αγ. Παντελεήμωνα έκλεισαν την οδό Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν στην ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

   

Σήμερα μάλιστα οι γνωστοί "αντιρατσιστες" που πρόσκεινται στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αλλά και της ακροαριστεράς. με την κάλυψη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ είχαν διοργανώση καποιες εκδηλώσεις ενάντια στο ρατσισμό... Να προσθέσουμε επίσης οτι αυτούς τους μανιασμένους και εξεγερμένους λαθρομετανάστες ο Τρεμόπουλος των ΟΙΚΩΛΟΓΩΝ τους έδινε δίκαιο και θέλει ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ αδιαφορώντας για τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    

Σε αυτούς τους "δημοκράτες" το μόνο που μπορούμε να πούμε ειναι οτι το πρόβλημα δε λύνεται με συγκάληψη ή με απλα στρουθοκαμηλισμό όπως τον επιχειρούν.

  

Η βία φέρνει βία και όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες

  

Ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ομαλά διότι ώς γνωστών τη "νυφη" την πληρώνει πάντα ο αθώος καταστηματάρχης και νόμιμος πολίτης....

  

   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο που εβγαλες τετοια συμπερασματα? Η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη για να την καταδικαζεις ετσι επιφανειακα. Δεν ειναι απλα μια σταχτη που εκαψε το τραπεζομαντηλλο. Εδω καιγεται το σπιτι σου και με μια εθνικη καθαρση δεν λυνεις το προβλημα. Το προβλημα ειναι κοινωνικο, εθνικο, ευρωπαικο, παγκοσμιο. Μηπως εχεις σκεφτεί ότι κάποιοι σε τρομοκρατουν επιτηδες και σε κατευθυνουν σε λαθος κατευθυνσεις για να αντιμετωπισεις τον "φοβο"σου? Το προβλημα υπαρχει εδω, υπαρκτο, πραγματικο και καθε μερα που αυξανεται. Ποιοι ομως το δημιουργησαν, το τροφοδοτουν, το διευρυνουν και κερδιζουν απο αυτο?
Ποιοι τροφοδοτουν την κοινωνικη αντιπαραθεση και την εθνικη αναδελφοσυνη? Ψαξτο λιγο πιο βαθεια!!!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είπε...

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

Ακύρωσαν στην πράξη οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα την εκδήλωση που είχαν προγραμματίσει οι γνωστοί κύκλοι στην πλατεία τους για σήμερα το απόγευμα. Η... μόνιμη κάτοικος δεκάδων περιοχών της Αθήνας και στέλεχος αντίστοιχων ψευτοεπιτροπών Βήχου μαζί με τον υπότροφο του καθεστώτος Αλία και Χότζα, προστατευόμενου του συγκροτήματος Λαμπράκη Γκαζμετ Καπλάνι, τα μάζεψαν άρον άρον και την κοπάνησαν από την πλατεία μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων -που προηγούμενα είχαν προπηλακιστεί- μαζί με τους λαθρομετανάστες που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Βήχου και Καπλάνι υποτίθεται ότι σήμερα θα οργάνωναν μιά... παράσταση Καραγκιόζη, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική αφού αυτό ήταν το πρόσχημα, για μια ακόμη ανθελληνική μάζωξη που όλοι πια γνωρίζουμε πως θα κατέληγε. Κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις για αυτή την προσχηματική εκδήλωση με αποτέλεσμα οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ "υπασπιστές" των οργανωτών να τους επιτεθούν. Η αντεπίθεση των κατοίκων ήταν καταλυτική και αυτή την στιγμή στην πλατεία Αγίου Πανετελεήμονα δεν υπάρχουν ούτε οι υποκινητές ούτε οι γνωστοί πιά δημιουργοί εκτρόπων. Το ποτάμι της αγανάκτησης φουσκώνει και θα παρασύρει πολλούς. Τα ψέμματα κυρίες και κύριοι τελείωσαν. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Κι όποιος δεν γουστάρει ΕΞΩ... Με το καλό ή με το άγριο!



"ΣΤΟΧΟΣ"