Κυριακή, 17 Μαΐου 2009

Αναρχικοί τρομοκράτησαν και μπλόκαραν ημεριδα του Περιοδικού Patria ενάντια στα Ναρκωτικά

Το είδαμε και αυτό. Αναρχοτραμούκοι τρομοκράτες απείλησαν τον δήμαρχο περιστερίου με αποτέλεσμα να ακυρώσει ημερίδα του Περιοδικού Patria η οποία είχε ως θέμα την μαστιγα των ναρκωτικων.

   

Παραθέτουμε παρακάτω το Δελτίο τύπου της συνταντικής ομάδας του Περιοδικού. 

   


"Η συντακτική επιτροπή του περιοδικού PATRIA, με αφορμή κάποια θλιβερά όσο και ακατανόητα γεγονότα στο Περιστέρι, θέλει να σας ενημερώσει τα εξής: Το περιοδικό μας, στο πλαίσιο του ευρύτερου διαλόγου που διεξάγεται με θέμα τα ναρκωτικά, προχώρησε στη διοργάνωση ημερίδας στο Δήμο Περιστερίου, την Κυριακή 17 Μαΐου 2009, στις 11:00 π. μ., στην αίθουσα ομιλιών του ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1), με θέμα «Ναρκωτικά, υπάρχει έξοδος;» και τη συμμετοχή των Βουλευτών Παναγιώτη Μελά (ΝΔ), Μανώλη Σκουλάκη (ΠΑΣΟΚ), Άδωνι Γεωργιάδη (ΛΑΟΣ) καθώς της εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ελλάδος, του ΟΚΑΝΑ, του ΚΕΘΕΑ και άλλων φορέων και συλλόγων. 

  


Λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας αφισοκόλληση στην πόλη του Περιστερίου. Οι αφίσες καταφέρονταν κατά της εκδήλωσης με όρους αγοραίους όπως π.χ. «εθνοπρέζα», σε μια εμφανή προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος και ματαίωσής της και παράλληλα καλώντας σε αντισυγκέντρωση. Οι αφίσες έφεραν την υπογραφή μιας πολιτικής οργάνωσης-φάντασμα, που δεν υφίσταται βάσει των προαπαιτούμενων που θέτει ο νόμος, διατηρεί όμως όπως φαίνεται για τον εαυτό της το δικαίωμα να ρυπαίνει και να εκφοβίζει ενεργούς πολίτες, οι οποίοι λειτουργούν βάσει των νόμων και του συντάγματος.

   


Από εκεί και πέρα: αμέσως μετά την εμφάνιση των αφισών, ενημερωθήκαμε από το δήμο Περιστερίου μέσω fax, ότι η εκδήλωση δεν δύναται να πραγματοποιηθεί, λόγω «τεχνικών προβλημάτων». Αναρωτιόμαστε: ποιος έχει συμφέρον να μην πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση, στην οποία θα μετείχαν όλοι όσοι δίνουν καθημερινά αγώνες, μέσω των αρμόδιων οργανισμών της Πολιτείας, για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών; Για λογαριασμό ποιων λειτούργησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια ματαίωσης της εκδήλωσης; Αποτελεί ή όχι προτεραιότητα για το Δήμο Περιστερίου η καταπολέμηση των ναρκωτικών;

   


Εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά της μάστιγας των ναρκωτικών. 

   


Μετά τιμής 

   


Δημήτρης Παπαγεωργίου"

   


 

Ο Θεός να βάλει το χέρι του... 

πηγή ΝΕ.Ο.Σ.

  

Αίσχος ποια με την τρομοκρατία των αναρχοτραμπούκων!!!!

Ως πότε θα κάθεται σούζα όλο το κατεστημένο???

  

Προσκυνημένοι στο χρήμα και στα κωλόπαιδα των μυστικών υπηρεσιών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..διαφωνω κι εγω με την κινηση των αναρχικων..τα ναρκωτικα ειναι λογος που εχει πεθανει πολυς κοσμος..άλλο αν εσενα σαρεσει να τα περνεις, δε σημαινει πως θα μπλοκαρεις μια τετεοια κινηση..τελος παντων, ζωα ειναι...

Lucky Archer - Lakis Velotris είπε...

άμα η Ελλάδα υποστυρίζει Ρωσία θα χάση Θράκη σαν Κύπρο. Αλλα άμα αντισταθεί την σλαβοκουμουνιά μπορει να ξαναλάβη οικονομική κυριαρχία του Εύξεινου Πόντου. Για αύτο πρέπει νο καταστραφοί η σλαβοκουμούνα σπίρα του Όρος Άθος. Μας λες ψέμα για ηλικία πάππου, αρρώστια γιαγιάς, αντάρτες συμπεθέρους που σκότωσαν πάππου. Μας έδιωξες Ιάκωβο και επίβαλλες Ομπαμα. Μας λες ψεμα για την αίτια του κρυολόγημα. Μας λες ψεμα για τα λογια του Χριστού και του Περικλή. Καλά ρακέτωσα τον μικρό οταν θρηνουσες κόκκινο τράγο. Εμπλεκες με την ανατροφή αδελφού παιδι μα δεν εισουν ικανή σώσης συζύγου αποποδοτομή. Μας λες ψεμα για τη ενοχεια Βενιζέλου στη Σμύρνη. Μας λεσ ψεμα για χαρεμι δασκαλιτσες του επιθεωρητή. Μας λες ψεμα για τη χορωδία και στασίδι. Θα φας τώρα στάχτη απο ρουθούνι τη ψευτιά Ιππως Τρωης που μας λες τύπους και κομπλεκτικους που δεν ανεχόμαστε τη κατεργαριά σου. Πως τολμάς και τιμας αντι να τιμωρας τους ανταρτες του πολυτεχνίου; εμεις οι ανταρτοπληγτοι του εξωτερικού θα δυσφημίζουμε την πουτάνα του Αρμαγεδδώνα ψευδελλαδα σας να ξερη δυσης. οποίος έβαλε Φλωράκη στη Βουλή την Ελλάδα θα θρηνη. οποίος ακούη Φαραντούρη, θα φάη τσεκούρι. διαλοτσυπριοτες έκρυψαν ανταρτες και για αυτο αξίζαν μάτωμα. Θρομβοβράκι: Θα τους γκρεμίσουμε τους έλληνες, σίγουρα ναί, με το τσεκουρί και με τον κασμά, θα τους φάμε, θα τους φάμε! ήμαστε ανταρτοπληγτοι πρόσφυγες όχι απόδημοι! όπως φύγαμε, μεχμεκωμουνες, να φυγουν.