Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Βουλευτικές Εκλογές 2009: Συνεργασία Οικολόγων Πρασινων με Ουράνιο Τόξο!!


Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές , στις 4 Οκτωβρίου 2009, οι Μακεδόνες ψηφίζουμε Οικολόγους Πράσινους γιατί αυτό το κόμμα, που είναι πολύ κοντά στο να μπει στη Βουλή, έχει στο πρόγραμμα του ξεκάθαρες θέσεις για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μειονοτήτων.Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, για τον οποίο οι εθνικά Μακεδόνες θα πρέπει να ψηφήσουμε τους Οικολόγους Πράσινους: ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι έχουν ως υποψήφιο βουλευτή στη λίστα τους για τον νομό Πέλλας, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, έναν εθνικά Μακεδόνα ακτιβιστή για την οικολογία, τα δικαιώματα των Μακεδόνων και μέλος για πολλά χρόνια του ΕΕΣ-Ουρανιο Τόξο (αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι το Ουράνιο Τόξο και οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει για κάποια εκλογική συνεργασία. Και γιατί να το κάνουν αυτό, άλλωστε, οι Ο.Π . αφού το κόμμα των εθνικά Μακεδόνων είναι σχεδόν ανύπαρκτο στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας και το μόνο που το απασχολεί σε κάθε εθνική εκλογική αναμέτρηση είναι πώς θα βοηθηθεί το Πασοκ (και ιδιαίτερα ο κύριος Λιάνης) να πάρει την μερίδα του λέοντος από τις ψήφους των Μακεδόνων στο νομό Φλώρινας;).Η πολιτική θέση των Οικολόγων Πράσινων δεν με ικανοποίει στο θέμα της διαμάχης της Ελλάδας για την ονομασία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και θα προτιμούσα μια πιο θαρραλέα στάση τους: υπάρχει κράτος που ονομάζεται Μακεδονία γιατί υπάρχει Μακεδονικό έθνος και όχι το ανάποδο. Πριν υπάρξει μακεδονικό κράτος υπήρχαν Μακεδόνες σε όλη την γεωγραφική περιοχή που ονομάζεται Μακεδονία, πριν ακόμα αυτή μοιραστεί στα τέσσερα γειτονικά κράτη (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία και Αλβανία). Η θέση τους ότι κανείς δεν είναι πιο Μακεδόνας από όλους τους κατοίκους της Μακεδονίας, δεν με πείθει: δεν υπάρχουν ΠΙΟ Μακεδόνες από άλλους, υπάρχουν όμως οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, σκέτο. Όλοι οι άλλοι κάτοικοι της Μακεδονίας αυτοπροσδιορίζονται ΕΘΝΙΚΑ με άλλο όνομα (Έλληνες, Βούλγαροι, Σέρβοι, Αλβανοί, Αρβανίτες, Ρομά η Αθίγγανοι, Τούρκοι, Βλάχοι, κτλ).Σε αυτές τις εκλογές πρέπει οι Μακεδόνες να δείξουμε την δύναμη μας, ψηφίζοντας τους Ο.Π. και ιδιαίτερα στο νομό Πέλλας ,τον υποψήφιο τους ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ίσως, με αυτό τον τρόπο, και αλλά κόμματα, σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ο.Π. και βάλουν στις λίστες τους Μακεδόνες υποψηφίους, σε όλους τους Νομούς της Μακεδονίας, όπως γίνεται με τους Τούρκους στη Θράκη. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα οι Μακεδόνες δεν είχαν την πολιτική υποστήριξη από κανένα ελληνικό κόμμα, εάν εξαιρέσουμε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παράδειγμα της ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές) και κάποια μικρά αριστερά κόμματα.ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!


5 σχόλια:

Iωάννης είπε...

Ξυπνήστε και δέιτε την λαίλαπα που σας έρχεται και αφήστε ήσυχη στην Μακεδονία και την Ιστορία. Πλακώστε και στις κλωτσιές αυτόν τον κάμενο τον Γκρουέφσκι γιατί σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβει στην καταστροφή.

Όσο για ΝΑΤΟ και ΕΕ πάρτε καλύτερα ένα λευκό μαντιλάκι.

Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Την παροιμία που λέει "Ο ψευτης και ο Κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" μάλλον δεν την γνωρίζετε υποθέτω.

Ανώνυμος είπε...

Το belomorska μπλογκ ανήκει στην Ευγενία Νατσουλίδου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Μήπως τελικά παίζει τίποτα άλλο (πχ ψηφοθηρία) και τους έχουν γραμμένους τους "εθνικά Μακεδόνες";

cummulus είπε...

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

Ανώνυμος είπε...

Εμεις οι Μακεδονες εχουμε αναγκη απο κομματα τα οποια υποστηριζουν τους Μακεδονες και οχι τους ξενους οπως οι Οικ. Πρασινοι και το Ουρανιο Τοξο.

Ερμής είπε...

Μόλις μας ανέφερε το blog μας η εκπρόσωπος των ανθελλήνων ΟΠ ώς ένα ανώνυμο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ BLOG. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!!