Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μέσα στην Εβδομάδα τα ονόματα βόμβες απο τον ΛΑ.Ο.Σ.

Τελευταία αναπτύσεται μια έντονη φημολογία σχετικά με τα "βαρια" ονόματα που θα μπούν στις λίστες απο τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Ήδη έχει ξεκινήσει παίρνοντας απο τη ΝΔ τους κκ. Κωνσταντάρα, Γαρουφαλιά και την κ.Παπανδρέου ενώ έκανε ένα πολύ έξυπνο άνοιγμα σε χώρο πέρα απο την πολιτική παρουσιάζοντας άτυπα σήμερα τον κ.Ανατολάκη.
Όμως απο πληροφορίες και απο Ρηγίλλης αλλά και απο Καλλιρόης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθούν ονόματα που θα προκαλέσουν σεισμό.
Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ειναι πάρα πολλά με κυριότερες και δυνατότερες επιλογές αυτά του δημοσιογράφου Γ. Τράγκα, του Β. Πολύδωρα, του Γ. Μανώλη, του Κ. Κιλτίδη.
Μάλιστα απο πληροφορίες πάλι απο ΝΔ την τελευταία εβδομάδα υπήρξε έντονη αψημαχία σε σημείο έντονου τσακωμού μεταξύ του Κώστα Κιλτίδη και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Στη Νεα Δημοκρατία επικρατεί η απόλυτη σύγχηση και αυτό διότι οι περισσότεροι απο τους μισούς
καραμανλικούς μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για τον ίδιο τον πρωθυπουργό που επικροτούσαν τις τελευταίες ημέρες.
Μιλούν για μια Νέα Δημοκρατία που υπάρχει περίπτωση να φτάσει στα ιστορικά της χαμηλά και έχουν ακουστεί μάλιστα και ποσοστά του 27-30%
Φυσικό λοιπόν είναι πολλά απο τα βαριά ονόματα της ΝΔ να θέλουν πλέον να προλάβουν την πανωλεθρία πηγαίνοντας στο πλέον ανερχόμενο κόμμα στην Ελλάδα.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι το επιτελείο του ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα μας ταρακουνήσουν αρκετά με τις ανακοινώσεις των ονομάτων μέσα στην εβδομάδα...



Τα παραπάνω είναι πληροφορίες μέσα απο τα κομματικά επιτελεία ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. και μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες για τον τράγκα παίζει έντονα αν και δε ξέρω τι συμβόλαιο έχει με τον ΑΛΤΕΡ.
Αν λήγει το συμβόλαιο του μεσα στη χρονιά θα είναι τότε υποψήφιος