Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗ.ΑΝΑ(Παπαθεμελή) ΥΠΕΡ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!!




Τελευταία ο κύριος Παπαθεμελής έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

Πρίν περίπου ένα μήνα ήταν υπέρ της αποφυλακίσεως του γνωστού αναρχικού - ταραξία Ηλιόπουλου ενώ τωρα μ ετά απο έρευνα ανακαλύπτουμε οτι είχε σαν εκπρόσωπο τύπου τον κ.Μελετόπουλο ο οποίος σε αρθρο του νεοσυσταθέντος κόμματος του "Δημοκρατικοί" αποκαλύπτει οτι είναι υπέρ της διχοτόμησης της Κύπρου μας. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι:

   

                   "Το άλλο μείζον εθνικό θέμα, το Κυπριακό, πρέπει να επιλυθεί με πραγματικά βιώσιμο τρόπο. Εφ όσον οι Κύπριοι απέρριψαν εξ αρχής την δυναμική αντιμετώπιση της τουρκικής κατοχής στον Βορρά (μέσω διεθνοποίησης του ζητήματος, εθνικής αντίστασης κ. λπ), μένει να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή διπλωματική λύση. Αυτό σημαίνει λύση χωρίς νομικούς γρίφους και συνταγματικά αδιέξοδες πρόνοιες, όπως ορισμένες του Σχεδίου Ανάν, αλλά ούτε και διαιώνιση της σημερινής εύφλεκτης διχοτόμησης. Μία πιθανή προς συζήτηση λύση, την οποία πάντως θα πρέπει να επιλέξουν ή απορρίψουν οι ίδιοι οι Κύπριοι με δημοψήφισμα, θα ήταν η αναγνώριση από ελληνικής πλευράς του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους με αντάλλαγμα την Αμμόχωστο, την Μόρφου και άλλα κατεχόμενα εδάφη. Κάτι τέτοιο θα έλυνε το πρόβλημα της απροθυμίας των Ελληνοκυπρίων να συνενωθούν με (και στην ουσία να χρηματοδοτήσουν) τον υπανάπτυκτο τουρκοκρατούμενο βορρά, να συμβιώσουν με χιλιάδες εποίκους από την Ανατολία και να υποστούν την επέκταση του τουρκικού επεκτατισμού και στον νότο. Μια τέτοια προσέγγιση θα μπορούσε να διευκολύνει την -κρίσιμης σημασίας- αναζήτηση διεξόδου στο σταθερά επανερχόμενο αδιέξοδο των εγγυήσεων. Επίσης, μία παρόμοια λύση θα απάλειφε μία μόνιμη εστία έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και θα διευκόλυνε πιθανώς την ομαλοποίηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων γενικότερα." 

το ίδιο απόσπασμα μπορείτε να το διαβάσετε και εδώ 

   


Φυσικά θα πεί κάποιος οτι αυτές ειναι θέσεις ενός κόμματος που δημιουργήθηκε τώρα.

   


Δημιουργήθηκε τώρα αλλά ο κύριος που αναφέρει τα υπερ της διχοτομήσεως ήταν εκπρόσωπος τύπου του κ.Παπαθεμελή ώς τις εκλογές του 2007 τότε μάλιστα που έβγαιναν και χαρακτήριζαν όλους τους άλλους σαν απάτριδες, άθεους και άλλα τέτοια γραφικά.

Η απόδειξη του ότι όντως ήταν ο κ.Μελετόπουλος εκπρ.Τυπου του Παπαθεμελή μπορείτε να την βρείτε εδω και απο την προσωπική σελίδα του κ.Μελετόπουλου


Δε νομίζουμε λοιπόν οτι ο κ.Μελετόπουλος άλλαξε απόψεις σε περίπου δύο χρόνια. Λογικά ο κ.Παπαθεμελής ήξερε τις απόψεις του. Και το λέμε αυτό διότι τον τοποθέτησε ώς εκπρόσωπο Τύπου που είναι κοινό μυστικό οτι η συγκεκριμένη θέση είναι το alter ego του Προέδρου σε όλα τα κόμματα ή οργανώσεις, μη γελιόμαστε.

   

Καλό λοιπόν είναι να μας εξηγήσει κάποια πράγματα ο κ.Παπαθεμελής σχετικά και με τις δηλώσεις του πρ.εκπρ.Τυπου του αλλά δε ξεχνάμε και τις κατάπτυστες δηλώσεις για την αποφυλάκιση ενός τρομοκράτη σαν τον Ηλιόπουλο( μη γελιόμαστε πάλι, το Δεκεμβρη του 08 οι συγκεκριμένες παρακρατικές ομάδες έδρασαν καθαρά ως τρομοκράτες)

Περιμένουμε κ.Παπαθεμελή αν έχετε να μας πείτε κάτι. Αν δεν έχετε μπορείτε να κάνετε πολιτική αλλά σε χώρους που στηρίζουν αυτες τις απόψεις όπως είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή το ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

  


Όχι όμως στο χώρο που πρεσβεύει την Πατρίδα, το Εθνος, το Λαό.

  

Δε αυτό το χώρο είστε ανεπιθύμητος πλέον, σας το έχει δείξει και ο Λαός σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

  


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σελίδα μας εκλεισε. Ειδαμε οτι δεν εχουμε αρκετη επισκεψημότητα για να προχωρήσει μια σελίδα.
Για να μην ειμαστε ακομα μια σελίδα-φαντασμα με εναν δυο επισκέπτες αποφασίσαμε να κλείσουμε την σελίδα. Ισως την ξανανοιξουμε αργότερα με αλλη θεματολογία. Ζητουμε συγνώμη απο τους φίλους bloggers. Oσοι έχετε αναρτήσει banner με το url μας παρακαλείστε να το αφαιρέσετε απο το blog σας

Ανώνυμος είπε...

Η σελίδα μας www.se8.me εκλεισε. Ειδαμε οτι δεν εχουμε αρκετη επισκεψημότητα για να προχωρήσει μια σελίδα.
Για να μην ειμαστε ακομα μια σελίδα-φαντασμα με εναν δυο επισκέπτες αποφασίσαμε να κλείσουμε την σελίδα. Ισως την ξανανοιξουμε αργότερα με αλλη θεματολογία. Ζητουμε συγνώμη απο τους φίλους bloggers. Oσοι έχετε αναρτήσει banner με το url μας παρακαλείστε να το αφαιρέσετε απο το blog σας