Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!! Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ

papageorgiou


Αποφάσισαν προφυλάκιση του δημοσιογράφου μαςΔημήτρη Παπαγεωργίου! Αιματοβαμμένο μεροκάματο για ένα παιδί της οικογένειας της «ΕΩ»! Αφού τον στοχοποίησαν, τον χτύπησαν, τον συνέλαβαν (με τη βοήθεια και αναγνώριση των… καλοθελητών του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου) την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει το ψωμί του, θέλουν τώρα να τον φιμώσουν, κλείνοντάς τον στη φυλακή. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ!

Η κοινοβουλευτική Δημοκρατία στο απόσπασμα, από σταλινικούς αριστεριστές της δεκάρας! Στο βωμό της εξυπηρέτησης των μικροπολιτικών συμφερόντων των «πράσινων» και της βίαιης καταστολής των αντιδράσεων για το μεταναστευτικό (που έχουν αποφασίσει προφανώς στο Μαξίμου), καταστρέφουν τη ζωή 44 παιδιών και των οικογενειών τους, εκ των οποίων 12 ανηλίκων, χρησιμοποιώντας «απαθείς» αστυνομικούς (το τι μας είπαν κάποιοι, δεν περιγράφεται!) και εισαγγελείς! Προσέξτε ερώτηση της εισαγγελέως στον συντάκτη μας: «Μα πως ενδιαφέρεται να καλύψει το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο η Ελεύθερη Ωρα; Δεν είναι Δεξιά εφημερίδα;»!!! Δηλαδή ο Ιός της… αριστερής Ελευθεροτυπίας που ασχολείται κάθε εβδομάδα με τη Δεξιά, γιατί δεν καλείται σε απολογία; Μα τι λογική είναι αυτή;

Θα μας βρουν μπροστά…

Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί πλέον μια αδίστακτη πολιτική και εθνομηδενιστική παρεούλα, που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και ρημάζει τον τόπο, στοχεύοντας τώρα στην πατριωτική του νεολαία! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! Εμείς, ετοιμαζόμαστε να προσφύγουμε σε όλα τα εγχώρια και διεθνή δικαιοδοτικά όργανα! Όσο για τους… καλοθελητές, θα τους ξεμπροστιάσουμε. Δεν έχουμε τίποτα πλέον να χάσουμε, παρά την Ελευθερία μας που απειλείται! Όσοι ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ, ας προσέχατε! Τώρα, τρεχάτε, γιατί χάνουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας!

Ήδη, βουλευτές ετοιμάζονται για επερωτήσεις, ενώ η αναταραχή στους κόλπους της ευρύτερης Δεξιάς, είναι μεγάλη! Το θέμα θα φτάσει φυσικά και στο Ευρωκοινοβούλιο! Μην έχετε αυταπάτες κύριοι του ΠΑΣΟΚ: το δημοσιογράφο μας θα τον υπερασπιστούμε με νύχια και δόντια! Η διεθνής καμπάνια για την απελευθέρωσή του, μόλις ξεκίνησε. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ανακριτής στην υπόθεση ξέρετε ποιος είναι; ΞΕΡΕΤΕ! Διώκεται ποινικά και πειθαρχικά για την υπόθεση Siemens! Ο Ζαγοριανός! Χωρίς άλλα σχόλια…

Κύριε υπουργέ, εδώ είμαστε!

xrysoxoidisΚύριε Χρυσοχοΐδη, αν ο συνάδελφός μας ήταν μέλος καμιάς μηδενιστικής και αριστεριστικής γκρούπας, σαν αυτές που σας βγάζουν τη γλώσσα και βάζουν βόμβες στη Βουλή, θα ήταν ήδη έξω! Έτσι δεν είναι; Αν ο συνάδελφός μας ήταν αριστεριστής, θα τον είχατε αφήσει ελεύθερο με παρέμβαση του Σπύρου Βούγια, έτσι δεν είναι; Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν! Αλήθεια, κ. Χρυσοχοΐδη, άρχισε η εφαρμογή του σχεδίου περί «φασιστικής απειλής»;

Λοιπόν, θα πρέπει να μας φυλακίσετε όλους! ΟΛΟΥΣ! Εμείς από την πλευρά μας, θα σας καταγγέλλουμε καθημερινά, θα καταγγείλουμε το ολοκληρωτικό κράτος πολιτικής ορθότητας που στήνετε, αφελληνίζοντας τα πάντα! Το όνομά σας θα μείνει στην ιστορία ως παράδειγμα προς αποφυγή! Τι θα μας κάνετε; Θα χρησιμοποιήσετε τα ανδρείκελά σας να μας μπουζουριάσουν; Εδώ είμαστε κ. υπουργέ και περιμένουμε τους πραίτορές σας, που δεν θα φέρουν φυσικά την ελληνική σημαία στο μανίκι τους! Αμερικής 20 και Ακαδημίας γωνία, εκεί είμαστε! Μπορείτε αν θέλετε να μας παρακολουθείτε! Εκεί δίνουμε κάθε μέρα τη μάχη της ενημέρωσης, εκεί κερδίζουμε το ψωμί μας! Από το 1980 ανελλιπώς!

Δημήτρη, είμαστε και θα είμαστε εδώ!

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, είναι ένα σκληρά εργαζόμενο παιδί, που κρύβει την Ελλάδα μέσα στην καρδιά του. Το διάστημα που εργάζεται στην εφημερίδα μας, χωρίς να υπολογίσει κούραση και θυσίες, πάντα με χαμόγελο και έτοιμος να τρέξει στο ρεπορτάζ, δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή σε όλους εμάς τους συναδέλφους του. Χθες, ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, φυλασσόμενος από μια διμοιρία ΜΑΤ!!! Τον διαβεβαιώνουμε ότι ο εφιάλτης που ζει, ελέω κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Επίσης, του στέλνουμε ένα μήνυμα: ότι οι ρουφιανιές εναντίον του θα ξεσκεπαστούν, ότι οι ρουφιάνοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και στο λαό. Τα υπόλοιπα, τα αφήνουμε στο Θεό, κλίνοντας το γόνυ με ευλάβεια και με εμπιστοσύνη στην κρίση Του.



ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


5 σχόλια:

Ερμής είπε...

ηδονίζεσαι να τρολάρεις?

antim είπε...

πολυ

Ερμής είπε...

αφου δεν μπορείς αλλιώς καλό ειναι και το τρολάρισμα... keep on...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ H ΜΕ EMAIL ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ ,ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !

Δεν πρέπει πλέον να υπάρχει καμία αμφιβολία πατριώτες συνέλληνες!!!!!!

Στην Ελλάδα μας, δεν έχουμε μετανάστες. Αποβιβάζεται καθημερινά και επί σειρά ετών ένας επιλεγμένος στρατός κατοχής αφρικανοασιατικής μουσουλμανικής κουλτούρας.

Έχουμε έναν ύπουλο εποικισμό της χώρας κατ ΄εντολή ξένων δυνάμεων που θέλουν το Έθνος των Ελλήνων να αποδομιθεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα σχέδιά τους για την ευρύτερη περιοχή.

Αυτό μπορεί στην αρχή από κάποιους συνέλληνες , να ακουστεί και σαν υπερβολικό (και πώς να μην ακουστεί έτσι, όταν όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε είναι μέσα στο παιχνίδι της απόκρυψης και παραπληροφόρησης τους ;;)

Αυτή πρέπει να είναι η Εθνική μας υποχρέωση, ενημερώνοντας πρώτα κάθε Πατριώτη μας διότι πολλοί από αυτούς με τα προβλήματα της καθημερινότητας, της ανεργίας κ.λ.π δεν έχουν αντιληφθεί που μας πάνε. Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα της πατρίδας μας με την οικογένεια μας, σε συγγενείς, στο χώρο εργασίας μας, στους φίλους μας και όπου αλλού μπορούμε.

Πατριώτες συνέλληνες αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας ο πολιτισμός μας.

Φτάνει πια η αδιαφορία, φτάνει πια το αναμάσημα όρων και εννοιών που σε αφθονία μας πλασάρει το τραστ των παγκοσμιοποιημένων και μπουκωμένων Μ.Μ.Ε.

Τα πράγματα είναι απλά. Κοιτάξτε γύρω σας και κατανοήστε το αυτονόητο...

Γιατί όλοι οι λαθρομετανάστες (που παράνομα νομιμοποιούσαν οι κυβερνήσεις από το 1998 και διακαώς σήμερα επιθυμούν να τους δώσουν την Ελληνική Ιθαγένεια) αντί να είναι γυναίκες, γέροι και παιδιά... είναι νέοι; Σε ηλικία που λογικά θα έπρεπε να μείνουν στην Πατρίδα τους να πολεμήσουν ή να κτίσουν το μέλλον τους;

Στην Ελλάδα δεν έχουμε μετανάστες.. Έχουμε επιλεγμένο στρατό κατοχής, και οι προδοτικές κυβερνήσεις ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ κατ εντολή άλλων.

Πάρτε το χαμπάρι...

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας έξω από κόμματα και χρώματα. ΔΕΝ υπάρχουν πλέον κόμματα όπως τα ξέραμε στο παρελθόν. Σήμερα έχουμε Νεοταξήτες που κατ΄ εντολή των έξω πατρόνων τους θέλουν τον αφελληνισμό της Πατρίδας και ευρίσκονται σε όλα, μα όλα τα κόμματα και έχουμε και αυτούς που αγαπούν την πατρίδα τους και αντιδρούν για αυτό που έρχεται και υπάρχουν και αυτοί επίσης σε όλα τα κόμματα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;

«Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
(Μακρυγιάννης);

Aξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας, τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλες και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς oι μεγαλύτεροι από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων, φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) έξω από την Βουλή των Ελλήνων, αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας όπως τότε, αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου το καλούμενο και μικρό απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

Το κράτος (κυβέρνηση) είναι εναντίον του Έθνους των Ελλήνων.

Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί !!!!!

Εάλω η Πόλις !!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ !!!!!

Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και να σταματήσουμε το κακό
που μας έρχεται.

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Θα μας βρουν μπροστά τους με σάρισα, την ώρα περιτομήs
oι ρουφιάνoι vεοταξίτεs κανναβόσποροι!

ionnios