Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Νεες συμπλοκές μεταξύ λαθραίων, η ΕΛ.ΑΣ στον κόσμο της και ο Έλληνας θεατής...

Χθες βρισκόμουν σε φιλικό σπίτι κάπου κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Κατά τα μεσάνυκτα ξαφνικά μία ομάδα περίπου 30 μαύρων συνεπλάκη με μια ντουζίνα αλβανούς! Έσπασαν αυτοκίνητα, βιτρίνες μαγαζιών και πλακώθηκαν με στειλιάρια και καδρόνια μεταξύ τους! Μάλιστα οι μαύροι μετά τη συμπλοκή χώθηκαν σε ένα παρακείμενο κατάστημα το οποίο δεν είναι πλέον εν λειτουργία και το έχουν μετατρέψει οι μαύροι σε μπουρδέλο και γιάφκα ναρκωτικών όπως όλη η γειτονιά γνωρίζει εκτός από την αστυνομία η οποία κάνει πως δεν γνωρίζει... Οι δε αλβανοί σε έξαλλη κατάσταση και ξυλοφορτωμένοι από τους μαύρους αποχώρησαν από την περιοχή ουρλιάζοντας και απειλώντας και κλωτσώντας αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο διάβα τους. Καλέσαμε αμέσως την αστυνομία πολλές φορές μάλιστα και δώσαμε όλες τις πληροφορίες περιμένοντας επί μία ώρα να έλθουν και να τους συλλάβουν αλλά ποτέ δεν φάνηκε ούτε δείγμα αστυνομικού!

Αυτή είναι η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη και του ΠΑΣΟΚ κυρίες και κύριοι! Βρισκόμαστε στο έλεος των αλλοδαπών μαφιόζων και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Καταλαβαίνετε επίσης ότι τα στατιστικά της εγκληματικότητας που παρουσιάζει η αστυνομία και η κυβέρνηση είναι εντελώς πλασματικά αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν συμπλοκές στους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών και η αστυνομία κάνει την πάπια χωρίς να εμφανίζεται ποτέ! Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί πριν από δύο εβδομάδες όταν βρισκόμουν και πάλι σε προάστιο της Αθήνας και συνεπλάκησαν Πακιστανοί με Αλβανούς και ποτέ δεν εμφανίστηκε και πάλι η αστυνομία όταν εκλήθη αυτή!

Με λίγα λόγια κυρίες και κύριοι ο Νόμος πρέπει να περιέλθει πλέον στα χέρια των πολιτών. Μη περιμένετε κανέναν να σας προστατέψει από τα αλλοδαπά ζώα που γυρνάνε ανεξέλεγκτα στην πατρίδα μας με την άδεια και ανοχή των άχρηστων και πουλημένων που μας κυβερνούν. Ζητήστε όλοι σας άδεια οπλοφορίας και εάν δεν σας τη δώσουν, που δε θα σας τη δώσουν, "αναγκαστείτε" να προμηθευτείτε όπλα για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας αφού μας έχουν εγκαταλειμμένους και αφημένους στην τύχη μας. Εξάλλου δεν είναι δυνατόν όλοι οι λαθραίοι να κυκλοφορούν με όπλα και οι Έλληνες να βρίσκονται στο έλεος τους άοπλοι! Εάν δεν μένετε στο Κολωνάκι, το Καστρί, το Ψυχικό, την Εκάλη, το Καβούρι κλπ μη περιμένετε να σας προστατέψει καμία αστυνομία, κανένας κερατάς πολιτικάντης. Πάρτε το νόμο στα χέρια σας. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου πλέον.

Αναδημοσίευση απο ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: