Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Το νέο σήμα του ΛΑ.Ο.Σ.;;;





Είχαμε διαβάσει στα parapolitika.gr οτι σύντομα ο Γιωργος Καρατζαφέρης αλλάζει το σήμα του ΛΑ.Ο.Σ.

Σήμερα το πρωί που εμφανίστηκε στο MEGA είδαμε στο φόντο του πλάνου τη λέξη ΛΑ.Ο.Σ. χωρίς τις τελείες ανάμεσα στα γράμματα και έντονα διάφορα χρώματα και τον κλασσικό τόνο πάνω απο το "Ο" ουτως ώστε να ξεχωρίζει το ΛΑόΣ απο το ΛάΟΣ.

Αυτό που ίσως ξένισε ορισμένους φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. είναι η έντονη πολυχρωμία. Απο ότι είδαμε ξεκινάει με έντονο μπλέ απο το "Λ", πετά πρασινίζει και στο τέλος απο πορτοκαλί γίνεται κόκκινο, καθώς κατακόκκινος είναι και ο τόνος πάνω απο το "Ο".

Επίσης απο ότι είδαμε το σημα στα βασικά του χαρακτηριστικά είναι το παλιό σήμα αλλά την ίδια χρωματική άποψη (ξεκινάει μπλε απο τα αριστερα και στο τελος γίνεται κόκκινο αφού πρώτα γίνει πράσινο, κίτρινο πορτοκαλί), ο σταυρός παραμένει σαν φόντο πίσω απο το κυκλικό πλαίσιο ενώ μάλλον αίσθηση θα προκαλέσει μια κόκκινη γραμμή στο μέσω του σήματος πάνω απο το σταυρο.

Πρόκειται για νέο σήμα ή είναι άλλο ένα διαφημιστικό κόλπο του πανέξυπνου διαφημιστικά Γιώργου Καρατζαφέρη; ο καιρός θα το δείξει.

Πάντως πιστεύουμε το ότι βγήκε στο MEGA σήμερα με φόντο το συγκεκριμένο "σήμα" μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.

Αναμένουμε

Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανεμορφο σημα.Το ωραιοτερο που υπαρχει,αλλωστε παει να βγαλει 25 βουλευτας και το δικαιουται ως
υπευθηνος πολιτικος.

Ανώνυμος είπε...

Έχει χαζέψει ο Πρόεδρας, δεν του κάτσε η κυβέρνηση εθνικής ενότητας και είπε να το παίξει από μέσα άνεση και απ έξω εμφάνιση. Ας τον μαζέψετε επιτέλους.... Έχει κάνει το κόμμα τσίρκο και την Κοκκίνου θηριοδαμαστή...

Ανώνυμος είπε...

Eρμή απο ότι ξέρω η πολυχρωμη σημαία είναι η σημαία των γκέι... Δυστηχώς αυτό το μεγάλο εγχειρημα ένωσης των πατριωτικών δυνάμεων ο Κωλοτούμπας προσπαθεί να το καταστρέψει. Αναρωτιέμαι μήπως ψηφίσει και το μεσοπρόθεσμο με την δικαιολογία ότι "μυστικές υπηρεσίες" των ειδοποίησαν ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσουν και το έκανε γιατι είναι "υπεύθηνος" και για να μη χρεωκοπήσει η χώρα... Κρίμα γιατί οι Έλληνες πατριώτες που ψηφισαν ΛΑΟΣ δεν άξιζαν τέτοια προδοσία των ονείρων και των ελπίδων τους.