Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Νορβηγία: Κάμερα ασφαλείας μαγνητοσκόπησε τον Breivik αμέσως μετά την έκρηξη της βόμβας στο ΌσλοΜε αυτοσχέδια στολή αστυνομικού εξουδετέρωσης εκρηκτικών, τρέχοντας και κρατώντας ένα όπλο στο δεξί του χέρι καθώς κοιτάζει πίσω του απεικονίζεται ο Anders Behring Breivik σε βίντεο κάμερας ασφαλείας που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία.

Η σκηνή έχει καταγράψει τη διαφυγή του Breivik απ' το σημείο όπου λίγα λεπτά πριν είχε αφήσει το αυτοκίνητο-βόμβα που εξερράγη και προκάλεσε το θάνατο 8 ανθρώπων. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο δολοφόνος τρέχει ανάμεσα σε κυβερνητικά κτήρια με το όπλο σε κοινή θέα χωρίς να πάρει κανείς πρέφα περί τίνος πρόκειται. Να σημειωθεί ότι η σκηνή καταγράφηκε 6 λεπτά πριν γίνει η έκρηξη της βόμβας.

Η ιστοσελίδα ABC Nyheter δημοσίευσε χθες ένα καρέ απ το βίντεο μιας κάμερας ασφαλείας της Αστυνομίας στην περιοχή που βρίσκονται τα κυβερνητικά κτήρια στο Όσλο. Εκπρόσωποι της Αστυνομίας επιβεβαίωσαν τη γνησιότητα της εικόνας και πρόσθεσαν ότι είχαν δώσει αντίγραφο σε δικηγόρους των θυμάτων οι οποίοι προφανώς έσπευσαν να τα μοσχοπουλήσουν.

Δείτε την εικόνα από την κάμερα ασφαλείας:Anders Breivik auf der Flucht vor der Autobombe, die er kurz vorher im Osloer...


πηγη Δεξι extreme

1 σχόλιο:

rinko είπε...

Thanks for your visit to my Blog,support me please