Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Aπίστευτοι συρμοί τρένων!!!

Κάποιαδρομολόγια με τρένα ίσως να μην είναι βαρετά, όπως θεωρούν οι πιο πολλοί! Τα τοπία κόβουν ανάσες και δεν ενδείκνυνται για καρδιακούς ή άτομα με υψοφοβία!









Pride of Africa, ΑΦΡΙΚΗ


prideofafrica


Ενα ταξίδι που διαρκεί 14 μέρες, ανάμεσα σε Cape Town, Kimberley, Pretoria, Kruger National Park, Beit Bridge, Bulawayo, Victoria Falls, Lusaka και από τη Tanzania μέχρι το Dar Es Salaam. Ενα μαγευτικό, ρομαντικό ταξίδι για να γευτεί κανείς την πραγματική Αφρική.






Το πιο ωραίο, πολυτελές τρένο-ένα έργο τέχνης στην ουσία-για να γυρίσετε την Ευρώπη, από το Λονδίνο ως τη Βενετία και από τη Ρώμη ως τη Βουδαπέστη.


Flam Railway, ΝΟΡΒΗΓΙΑ


Flam Railway


Ενα καταπληκτικό ταξίδι 20 χιλιομέτρων ανάμεσα στα Νορβηγικά φιόρδ, μια δύσκολη κατάβαση 3.000 ποδιών μέσα από τη μαγευτική φύση, σε μία από τις πιο δημοφιλής τουριστικές attraction της Νορβηγίας και ταυτόχρονα ένα από τα πιο εντυπωσιακά ταξίδια με τραίνο στον κόσμο.


Palace on Wheels, ΙΝΔΙΑ


palace-on-wheels


Το όνομά του λέει πολλά. Ταξιδέψτε στην Ινδία σα Μαχαραγιάς. Από το Δελχί προς το Rajasthan, με ενδιάμεσες στάσεις για σαφάρι, επiσκέψεις στο Taj Mahal και το Lake Palace στο Udaipur, το Palace on Wheels είναι ένα από τα 10 πιο πολυτελή τρένα στον κόσμο.


Eastern & Oriental Express, ΤΑΥΛΑΝΔΗ & ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ


Eastern & Oriental Express


Ενα ωραίο ταξίδι από τη Σινγκαπούρη στη Μπανγκόκ, μέσα από τα τροπικά δάση, με εξαιρετική κουζίνα και φιλοξενία.


Royal Scotsman, ΣΚΩΤΙΑ


royal-scotsman


Ισως το πιο ακριβό ταξίδι με τρέ νο στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα σας ξεναγήσει στην "εξωτική" Σκωτία σε 4 μέρες, όταν με άλλα τρένα θα χρειαστείτε τουλάχιστον 15. Και φυσικά με ανέσεις ανάλογες του κόστους του.


Trans Siberian Railway, ΡΩΣΣΙΑ


Trans Siberian Railway


Από το Βλαδιβοστόκ μέχρι την Αγία Πετρούπολη, ένα μοναδικό ταξίδι 6.000 μιλίων και 19 ημερών σε όλη τη Ρωσία.


Glacier Express, ΕΛΒΕΤΙΑ


Glacier_Express


290 χιλιόμετρα, 291 γέφυρες, 91 τούνελ και ύψος 2.050 περίπου μέτρων. 8 ώρες καταπληκτικών τοπίων ανάμεσα σε Zermatt και St. Moritz.






North Yorkshire Moors Railway, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ


North Yorkshire Moors Railway


Ενα ατμοκίνητο τραίνο, κάνει τη διαδρομή των 18 μιλίων μεταξύ Pickering και Grosmont, στη καρδιά του North York Moors National Park, μοιάζει βγαλμένο από άλλες εποχές.

http://balothia.blogspot.com



2 σχόλια:

BlogS of Hariyanto είπε...

nice share post about train, happy visiting here for happy new year :)

Indonesia Ku είπε...

perjalanan yng mengasyikan denga kereta api...hapy new year...