Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κατηγόρησαν 4χρονο κοριτσάκι σαν τρομοκράτη!















Δεν είναι η πρώτη και ίσως ούτε η τελευταία φορά που η αμερικανική Αρχή Μεταφορικής Ασφάλειας (TSA), τα κάνει θάλασσα, με πιο πρόσφατο περιστατικό την κατηγορία ενός 4χρονου κοριτσιού για λαθραία μεταφορά όπλου.

Η μικρή Ιζαμπέλα Μπραντεμέγιερ, μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά της βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούν σε πτήση από τη Wichita του Κάνσας. Την ώρα του περιστατικού, η γιαγιά της πέρναγε από τον ανιχνευτή μετάλλων που έδωσε σήμα για μεταλλικά αντικείμενα, με αποτέλεσμα η ασφάλεια να την καλέσει για σωματική έρευνα. Τότε, η μικρή έτρεξε να αγκαλιάσει τη γιαγιά της, όμως, οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα, της «πέρασε» και κάτι παράνομο ταυτόχρονα με την αγκαλιά, ακριβώς για να μη βρεθεί στην κατοχή της.
Έτσι, η TSA προέβει στην κράτηση και των τριών γυναικών έως ότου διαπιστωθεί το τι συμβαίνει. Μάλιστα, κατηγόρησαν την 4χρονη Ιζαμπέλα για παράνομη μεταφορά όπλου. Όταν της ζητήθηκε να περάσει κι εκείνη από σωματική έρευνα, το κοριτσάκι φώναζε «δεν θέλω» και οι άνθρωποι της Αρχής την αποκάλεσαν «απειλή υψηλού κινδύνου».
Αφού απομόνωσαν το παιδί για το ψάξουν, επειδή δεν σταματούσε να κλαίει, ανακοίνωσαν ότι «η ύποπτη δεν συνεργάζεται».
Τελικά, αποδείχθηκε πως, ούτε η γιαγιά ούτε η εγγονή μετέφεραν, παράνομα, όπλα και τους δόθηκε το πράσινο φως για επιβίβαση στην αεροπλάνο.
Σύμφωνα με το Russia Today, η TSA αρνείται να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια.


flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: