Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Aπατημένη σύζυγος πάτησε τo παιδί και την ερωμένη του συζύγου της


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ξεπέρασε τα όριά της μία γυναίκα από την Κίνα. Η γυναίκα ήταν σίγουρη ότι ο άντρας της την απατούσε κατ’εξακουλούθηση και πριν από δύο μέρες είχαν ένα άσχημο καυγά.

Και οι δύο ήταν εκτός εαυτού αλλά η σύζυγος το προχώρησε λίγο περισσότερο. Μη μπορώντας να αντέξει τις απιστίες του συζύγου και εκτός εαυτού αποφάσισε να αντιμετωπίσει την ερωμένη του.
Λίγο αργότερα και έχοντας ήδη χάσει την υπομονή της μπήκε στο αυτοκίνητο και η κακιά στιγμή έφερε μπροστά της την φερόμενη ως ερωμένη του άντρα της και την 4χρονη κόρη της.
Εκεί με θολωμένο το μυαλό και δίχως να σκεφτεί πάτησε το γκάζι πατώντας στην κυριολεξία και την μάνα και την κόρη.
Το μίσος της 38χρονης Zhang Shih ήταν τόσο μεγάλο που προχώρησε σε μια πράξη απάνθρωπη και αδικαιολόγητη. Γιατί αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού κάλεσαν το ασθενοφόρο αμέσως.
Όταν η 38χρονη είδε το ασθενοφόρο να πλησιάζει γδύθηκε και ξάπλωσε ολόγυμνη στο δρόμο με σκοπό να τους εμποδίσει να πλησιάσουν την μάνα και την κόρη για να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.
Το πόσο αδίστακτη ήταν και αποφασισμένη να τις αφήσει να πεθάνουν το έδειξε όταν ενώ την σημάδευαν με τα όπλα τους οι αστυνομικοί εκείνη παρέμενε ακίνητη και ανυποχώρητη ενώ έδιωχνε όποιον προσπαθούσε να την μετακινήσει.
Το 4χρονο κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του αφού καθυστέρησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο τουλάχιστον μισή ώρα. Η μητέρα και φερόμενη ως ερωμένη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
‘Οπως δήλωσε ο κατήγορος δεν επρόκειτο για έγκλημα πάθους γιατί εμπόδισε καθαρά την παροχή ιατρικής βοήθειας στα δύο θύματα για τουλάχιστον μισή ώρα.
Τώρα η 38χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και απόπειρα φόνου και στην περίπτωση που καταδικαστεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με την θανατική ποινή.
 
a-pistefto
  
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: