Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

«Σχιζοφρενής» είναι ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίωv και τελευταία δεν πήρε τα …χάπια του!

Ιούλιος 1, 2012.
Σκόπια.
Ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι είναι ένας Σκοπιανός με βουλγαρικές ρίζες και τώρα τελευταία γίνεται αισθητή η παρουσία του στην Ελλάδα, αφού ισχυρίζεται ότι οι Σκοπιανοί είναι οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες της ιστορίας των Βαλκανίων, αναφέρει το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΝΑ.


«Ο Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι, ο οποίος αγνοείτο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, περισσότερο από μια δεκαετία, συνεχίζει να βγαίνει στα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

» Γεννήθηκε από μια βουλγαρική οικογένεια, εγκεκριμένη από τους Σκοπιανούς και είχε βασικό πολιτικό ρόλο στην σλαβική πολιτική σκηνή των Σκοπίων τη δεκαετία του ’90 του 20ου αιώνα.

»Θεωρήθηκε ως ένας «πατριώτης» μέχρι που πήγε σε μια σκοτεινή πολιτική πλευρά με τον Τσαρβενόφσκι στα τέλη της δεκαετίας του ‘90», γράφει το πρακτορείο.
«Το 2002 ο Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι είχε προβλήματα υγείας και είχε διαγνωστεί σχιζοφρένεια.

Η διάγνωση κρατήθηκε  μυστική από το κόμμα του. Δυστυχώς όταν δεν λαμβάνει τα χάπια του κανονικά προβαίνει σε αλλόκοτες συνεντεύξεις σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς», γράφει το σκοπιανό πρακτορείο (του Γκρούεφσκι).
Τώρα ο Γκεοργκιέφσκι είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα, για προφανείς λόγους, δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να φέρει  τα Σκόπια σε δύσκολη θέση, ενώ η Ελλάδα δεν θέλει να χάσει  την ευκαιρία να γίνει αίσθηση το θέμα αυτό.

Στην Αθήνα  τα σχόλια του Γκεοργκιέφσκι  αποδείχθηκαν ένα ορυχείο χρυσού και δημοσιεύθηκαν από κάθε μέσο, σχολιάζει το ΜΙΝΑ.
 
diolkos
  
  
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: