Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τα δυνατότερα 6χρονα του κόσμου με μύες σαν του Σβαρτζενέγκερ-ΒΙΝΤΕΟ



Από την ημέρα που κατάφεραν να περπατήσουν, σχεδόν από τα 2 χρόνια τους, έφτιαξε ένα γυμναστήριο στο υπόγειο του σπιτιού τους και τους κάνει καθημερινή, εντατική προπόνηση για να αποκτήσουν μούσκουλα και να γίνουν “σίδερα”.
Κάθε μέρα, ο 6χρονος και ο 4χρονος κάνουν ασκήσεις με βάρη, κάνουν κοιλιακούς, κάνουν πους-απς, γυμνάζουν τους μύες τους, δικέφαλους, τρικέφαλους και κάνουν και ασκήσεις ευλυγισίας. Ο “υπερήφανος” πατέρας Ιούλιος, ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο με τις ασκήσεις των παιδιών του, αλλά μάλλον είχε άλλα αποτελέσματα από εκείνα που περίμενε.
Παιδοψυχολόγοι αναφέρουν ότι ουσιαστικά τα παιδιά αντί να παίζουν στα 4 και στα 6 τους, έχουν συμπεριφορά ενήλικα όπως θέλει ο πατέρας τους. Παιδίατροι και ορθοπεδικοί τονίζουν ότι τόσο σκληρές ασκήσεις σε τέτοια τρυφερή ηλικία που ακόμη όλα αναπτύσσονται, στο μέλλον θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο μυοσκελετικό σύστημα των παιδιών.
Στο πρώτο βίντεο θα δείτε τις ασκήσεις που κάνουν τα παιδιά και στο επόμενο θα δείτε τα πους – απς που ο πατέρας υποβάλλει τα τέκνα του να κάνουν. Επάνω σε μπουκάλια....  
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: