Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

«Σκιώδης Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σύμβουλος σε τουρκικό ίδρυμα; Μπ α δεν είναι δυνατόν...»


Όλοι γνωρίζουμε το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής ή γνωστότερο ως ΕΛΙΑΜΕΠ και άνδρο του ΠΑΣΟΚ με τους διάφορους περίεργους τύπους που «συνωστίζονται» στο λιμάνι του ανθελληνισμού... Στην Τουρκία υπάρχει ένα αντίστοιχο Ίδρυμα που ονομάζεται EDAM (όχι από το τυρί Edam αλλά από το Centre for Economics and Foreign Policy Studies).

  


Σ' αυτό μετέχουν διάφορες «εξέχουσες προσωπικότητες» όπως η Πρόεδρος του τουρκικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων (Διευθύντρια του ομίλου Dogan TV που έχει το Star TV και το CNN Türk), ο Διευθυντής της εφημερίδας Radikal και κάποιος πρώην βουλευτής και νυν Σύμβουλος του Ερντογκάν. Ενώ σύμβουλοι είναι μεταξύ άλλων ένας πρώην Υπουργός Εξωτερικών και ένας πρώην δικαστής του Ανωτάτου Στρατιωτικού Δικαστηρίου.

Οι Τούρκοι του EDAM ενδιαφέρονται για την προβολή, την υποστήριξη και την συμβολή τους στην προσπάθεια ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ. «Κάνουν προτάσεις πολιτικής που μπορεί να επηρεάσουν διαδικασίες λήψης αποφάσεων τόσο στην Τουρκία ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ». Γι' αυτό το λόγο και διοργανώνουν συζητήσεις, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, στις οποίες Τούρκοι «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης!!! Ενώ κάνουν και συνέδρια σεμινάρια κ.λπ. για να ενημερώσουν την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και τους «αρμόδιους λήψης αποφάσεων» για θέματα οικονομικά, κοινωνικά και εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας.

  


Βέβαια δεν παραλείπουν να τονίζουν ότι «ΕΝΩ όλα τα μέλη του Ιδρύματος πιστεύουν ότι η ένταξη στην ΕΕ σαν ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ (ΣΣ. αυτό κολλάει στον Σαρκοζύ που τους λέει να γίνουν προνομιακοί φίλοι :))) πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Τουρκίας, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της Ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης...».

  


Μ' άλλα λόγια το κλασικό τούρκικο:

  


«ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ «ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ» ΜΑΣ»

  


Αντίθετα οι «δικοί» μας καραγκιόζηδες του ΕΛΙΑΜΕΠ ενδιαφέρονται μόνο για θέματα «υψηλής πολιτικής» «σχετικά με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης και τις διεθνείς σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στις διατλαντικές σχέσεις (ΣΣ. Δεν μπορούνε να το κρύψουν ότι είναι τσιράκια των Αμερικάνων), την ασφάλεια, τη μετανάστευση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, θέματα χρηστής διακυβέρνησης και κλιματικών αλλαγών». Ένα κάρο παπαριές δηλαδή...

  


Πουθενά στη σελίδα τους δεν αναφέρουν ότι στόχος τους είναι να προάγουν ελληνικές θέσεις στο εξωτερικό ή κάτι σχετικό.

  


Και έρχομαι στο κυρίως θέμα.

   


Το ότι ο Τσούκαλης που είναι Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ συμμετέχει και σαν σύμβουλος στο τουρκικό EDAM δεν αποτελεί έκπληξη.

  


Τι θα λέγατε όμως αν κάποιος σας έλεγε ότι σύμβουλος του εν λόγω ιδρύματος είναι και κάποιο μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου;

  


Τι θα λέγατε όμως αν σας έλεγε κάποιος ότι «σκιώδης Υπουργός της εν δυνάμει Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ» είναι σύμβουλος του τουρκικού Ιδρύματος που στόχο έχει να προβάλει την Τουρκική ένταξη αλλά χωρίς καμία παραχώρηση από τα «συμφέροντα» της χώρας;

   


Τι θα λέγατε εντέλει αν σας έλεγε κάποιος ότι η 

  


Λούκα Κατσέλη

  


είναι σύμβουλος στο τουρκικό EDAM;

  
Προφανώς τίποτα... απ' αυτούς όλα να τα περιμένει κανείς...
την ξεφτίλα, την ανηθικότητα και την ανθελληνικότητα της συγκεκριμένης σχέσης της με την Τουρκία την ξέρει εξάλλου και η ίδια η Κατσέλη...

γι' αυτό εξάλλου και δεν αναφέρει πουθενά στο βιογραφικό της την συγκεκριμένη ιδιότητα

  


Η παμμέγιστη οικονομολόγα Λούκα Κατσέλη δίνει συμβουλές στους Τούρκους για το πως θα προωθήσουν την ένταξή τους στην ΕΕ χωρίς όμως να απεμπολήσουν τα «συμφέροντά» τους που όλοι ξέρουμε ότι βρίσκονται σε Αιγαίο και Κύπρο μιας και την ΕΕ δεν την πολυνοιάζει τι κάνουν οι Τούρκοι με τους Κούρδους στο Βόρειο Ιράκ...

  


Φαντάζομαι ότι η Λούκα σαν μεγάλος και τρανός οικονομολόγος θα τους δίνει
συμβουλές για το πως θα φτιάξουν την οικονομία τους...
πως θα την κάνουν ελκυστική στους ξένους για επενδύσεις...

ελκυστικότερη σε κάθε περίπτωση από την «Ελλαδίτσα του Καραμανλή» 

  


Τι να πει κανείς; Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα...

  


«Τα συμπεράσματα δικά σας.»
όπως λέει κι ο

Ρέππας ©

  


ΥΓ. Διαβάστε σχετικά και στο antibaro.gr που αποτελεί και την πηγή της είδησης.

    

To ειδαμε στο ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009

Gregory Ψαριανός: ο αγνός αγωνιστής της αριστεράς και της οικολογίας


«Όταν μένεις στου Παπάγου και κυκλοφορείς με μια Ferrari Testarossa και έχεις καταθέσεις στην Eλβετία, τι ορμητικός να είσαι;»

      

Πότε θα πάψεις να είσαι τόσο ορμητικός;

     

Δεν είμαι. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι. Kαι γιατί άλλωστε; Όταν μένεις στου Παπάγου και κυκλοφορείς με μια Ferrari Testarossa και έχεις καταθέσεις στην Eλβετία, τι ορμητικός να είσαι;

      

Έχεις Testarossa; Δεν το ήξερα.

       

Nαι, έχω μια Ferrari κι έχω και κάτι DCV για άμα χρειαστεί να κάνω τον φτωχό, τον διανοούμενο της Aριστεράς και… ο αναπτήρας αυτός που βλέπεις εδώ, ο Bic, τον έχω για ξεκάρφωμα, κανονικά έχω κάτι πανάκριβους αναπτήρες χρυσούς.

        

Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;

        

Tίποτα δεν αποκλείεται. Έχω συζητήσει με τον Θεό αρκετές φορές κι έχουμε τσακωθεί. Tου 'χω πολλά ράμματα για τη γούνα του.

        

Πιστεύεις στον Θεό;

      

Kοίταξε, νομίζω ότι τον Θεό τον σώζει η ανυπαρξία του. Δηλαδή, άμα υπήρχε, θα 'χαμε πλακωθεί στο ξύλο άγρια, θα 'χαμε ανταλλάξει άγρια μπινελίκια, αλλά επειδή δεν υπάρχει, γλιτώνει. Ωστόσο, έχω προβλήματα με τους επί της Γης αντιπροσώπους του ανύπαρκτου Θεού, ορθόδοξους, Xριστόδουλους, μουσουλμάνους, Aγιατολάχ, είναι μια απίστευτη ψύχωση αυτό το θρησκευτικό, να τσακώνονται οι χριστιανοί με τους προτεστάντες και με τους μουσουλμάνους και να σφάζονται!

       

Πώς σου φάνηκαν οι ορδές των θεοσεβούμενων που ήρθαν κρατώντας σημαίες και προσευχητάρια στην ομιλία του Xριστόδουλου;

        

Mια αθλιότητα, είναι σιχαμένο και απάνθρωπο. Aυτή η αθλιότητα μετά από δεκαετίες αγώνων και διωγμών και των ανεκπλήρωτων αιτημάτων της Aριστεράς, τα οποία απαλλοτριώθηκαν από διάφορους καρεκλοκένταυρους δήθεν αριστερούς, όλο αυτό το πράγμα και η κατάρρευσή του, για να φτάσουμε σήμερα να βλέπουμε κάτι καθυστερημένους με IQ 4 να κραδαίνουν σταυρούς με τις μαύρες κελεμπίες και τις ρόμπες της ορθοδοξίας και να κινητοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε διαδηλώσεις για τον Θεό; E, για τον Θεό! Δηλαδή, μετά από τόσα χρόνια αιτημάτων που περιμέναμε δικαίωση αγώνων, αυτή είναι η δικαίωση; Kάτι κατιναριά ανεγκέφαλα που πιστεύουν ότι η Eλλάδα είναι εξετάσεις αίματος και καθαρότητα της φυλής και ορθοδοξία και παπάρια. Nτροπή μας.

        

O λαός, όταν γίνεται μάζα, είναι επικίνδυνος;

           

Πάρα πολύ. Ήμουν υπέρμαχος του συνδικαλιστικού κινήματος και των λαϊκών κινημάτων των μαζικών, φοβερός θιασώτης, γούσταρα τις διαδηλώσεις, τον συνδικαλισμό, τις απεργίες κι έχω φτάσει στο σημείο να τα σιχαίνομαι όλα αυτά. Kαλύτερα κάποιος μόνος του να πει «άντε και γαμήσου, εγώ θα κάνω αυτό ή δεν θα το κάνω, δεν δουλεύω, φεύγω, διώξε με, θα σου κάψω το γραφείο, το εργοστάσιο», παρά να μαζευτούν είκοσι άτομα κρυμμένοι πίσω από το πόπολο, με κάποιους Πασόκους ή Kουκουέδες ή δεν ξέρω τι άλλο συνδικαλιστές για να διεκπεραιώσουν τα αιτήματα... Mου φαίνεται πολύ σιχαμένο αυτό το πράγμα.

         

Tι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές;

        

Eίμαι λίγο κολλημένος. Eπειδή θεωρώ μεγάλη μαλακία να ψηφίζεις λευκό και άκυρο -γιατί αυτό θέλουν αυτές οι κουφάλες να γίνει. Όπως Aμερική. Που είναι δύο κόμματα του κώλου, το ίδιο πράγμα, δηλαδή, και έχουν 80% αποχή. Eπειδή το θεωρώ τελείως απολίτικο και μαλακισμένο να ρίξω λευκό και άκυρο, ψηφίζω αυτούς τους μαλάκες του Συνασπισμού, οι οποίοι είναι πάρ' τον έναν και χτύπα τον άλλο. Πέντε άτομα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και δεν ξέρουνε πού τους πάνε τα τέσσερα. Άλλοι θέλουν να γίνουν Πασόκοι, άλλοι γλείφουν το ΠAΣOK, άλλοι είναι δεξιοί, άλλοι αριστεροί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Eγώ είμαι από τους αριστερούς που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Kούραση, πολλή κούραση.

       

Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ

        

Αναδημοσίευση απο ΣΥΡΙΖΑ - WATCH

      

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟ 2002


ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟ 2002

Πηγή:
http://www.geocities.com/morfosx/ 

Περίληψη:ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ
ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ

1.Στις 26 Σεπτεμβρίου 2000, ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, προς την –τότε– υπουργό Εσωτερικών και πολιτικό προϊστάμενο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Βάσω Παπανδρέου, ανέφερε ότι η κυβέρνηση είχε αναθέσει «την παρακολούθηση απόρρητων κρατικών πληροφοριών για την ασφάλεια της χώρας στην ισραηλινή εταιρεία Efrat, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε γνώστες ηλεκτρονικών υπολογιστών να γνωρίζουν τα πάντα για την Ελλάδα». «Το παράδοξο της όλης υπόθεσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής, «είναι το ότι η ΕΥΠ –σε περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος– δεν έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης των στόχων της μέχρις ότου οι Ισραηλινοί αποκαταστήσουν τυχόν βλάβες του ηλεκτρονικού υπολογιστή», και συνέχιζε λέγοντας, ότι «αφού η εταιρεία του Ισραήλ έχει το software και τους κωδικούς μπορεί να καταγράφει ταυτόχρονα όλους τους στόχους που παρακολουθεί η ΕΥΠ και να διαθέτει το υλικό της σε όσους έχουν ενδιαφέρον». 

Η ερώτηση του βουλευτή προς την υπουργό κατέληγε με την εξής διαπίστωση: «Είναι γνωστό ότι –τουλάχιστον για την ισραηλινή εταιρεία– δεν έχει μυστικά εθνικής ασφαλείας η Ελλάδα». 

Όπως ήταν φυσικό, η ερώτηση του Α. Χρυσανθακόπουλου αγνοήθηκε από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης στη χώρα μας, με τη φωτεινή εξαίρεση της Αθηναϊκής (27-9-2000) του Σπύρου Καρατζαφέρη, που έκανε πρωτοσέλιδο το θέμα με τίτλο «Στη Μοσάντ η εθνική μας ασφάλεια – Μέσω Τελ Αβίβ οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ».

Ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος :
2.Δεν ήταν μπλεγμένος σε σκάνδαλο απλά κατεγράφη σε δημόσιο χώρο να παίζει ηλεκτρονικά μηχανήματα. Δεν ήταν κατηγορούμενος σε κανένα δικαστήριο και κανένας δεν αμφισβήτησε την εντιμότητα του. Ο ψευδομάρτυρας Αλβανός που εμφάνισε ο Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του το 2002, ως Βορειοηπειρώτη ( Vasil Sahin) καταδικάστηκε στην συνέχεια για εκβίαση και εμπρησμό και απελάθηκε… 
Σε συγκέντρωση 6000 πατρινών ο Χρυσανθακόπουλος αποθεώθηκε από τους φίλους του και απάντησε δημόσια στον ΜΤ.

3.Καταδίκασε τον Μ Τριανταφυλλόπουλο 100.000 ευρώ αποζημίωση στο πολυμελές του Πειραιά, στο εφετείο πρόεδρος ήταν η Μαριέτα Δαβίου υπόδικος στο παραδικαστικό κύκλωμα (παραιτήθηκε αμέσως «για λόγους υγείας») και τον αθώωσε. Το πρόστιμο του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου για την συμπεριφορά τους απέναντι στον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, ύψους 100.000 ευρώ ο ΜΤ και 100.000 ευρώ η τηλεόραση του ΆΛΦΑ, έχουν καταβληθεί κανονικά. Εκκρεμεί η έκδοση τελεσίδικης απόφασης μετά από προσφυγή τους στο ΣΤΕ (ΜΤ-ΑΛΦΑ) με αρνητική για αυτούς εισήγηση του εισηγητή. 
4.Καταδίκασε τον Γιώργο Αγιοστρατίτη δικηγόρο και συνεργάτη του Μ Τ τελεσίδικα ένα μήνα αφαίρεση αδείας επαγγέλματος για συκοφαντικές δηλώσεις στην τηλεόραση. 

Η ποινή εφαρμόστηκε.

5.Αποκαταστάθηκε από τον Κ Σημίτη τις 15 Ιούλη του 2003 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
ΣΥΝΟΔΟΣ Γ΄
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η΄
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΘΕΡΟΥΣ 2003
Τρίτη 15 Ιουλίου 


ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Απόστολος Κακλαμάνης): Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Τμήμα τα εξής:
Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Κώστας Σημίτης με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής αναφέρει ότι ο Βουλευτής Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
6.Ο Γ Παπανδρέου τον απέκλεισε από τις λίστες υποψηφίων για ασήμαντη αφορμή, μετά από σύντομη τηλεοπτική δίκη μαζί με 10 άλλους λόγω της υπογραφής του σε τροπολογία του υπουργού (!) Χρήστου Πάχτα. Αν και η συμμετοχή του Θ Κατσανέβα στους υπογράφοντες λειτούργησε εκδικητικά για την οικογένεια της Μαργαρίτας Τσαντώφ. Να σημειωθεί ότι τελικά, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν όλες επί ΝΔ στην Χαλκιδική!!
7.Επειδή έχει το θάρρος της γνώμης του, δεν χαρίζεται στους μεταλλαγμένους και υπερασπίζεται σθεναρά τα εθνικά και λαϊκά δίκαια. Ο Γ Παπανδρέου τον απέκλεισε από τις λίστες υποψηφίων και το 2007 (παρότι έβγαινε πρώτος στις δημοσκοπήσεις). Δέχθηκε τιμητική πρόταση από τον Γ Καρατζαφέρη και ήταν συνεργαζόμενος υποψήφιος βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στην Αχαΐα, όπου ήλθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης και για 900 ψήφους δεν εξελέγη βουλευτής.
8.Σοβαρή πηγή αναφέρει ότι συμπεριλαμβανόταν το 2007 στην λίστα ανεπιθύμητων της «Πρεσβείας» την οποία και παρέλαβε και εφάρμοσε ο εντολοδόχος Γ Παπανδρέου.
9.Ανήκε όλα τα χρόνια στο «Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» που ασκούσε εσωκομματική αντιπολίτευση στον Κ Σημίτη. Είναι σταθερός στις απόψεις του και παραθέτει επιχειρήματα και στοιχεία εκεί που οι «άλλοι» καταφεύγουν στις ύβρεις.
10.Επειδή ο πολιτικός του λόγος είναι ευθύς και κυρίαρχος καλώ τους «καλοθελητές» να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη, μιας και τον Χρυσανθακόπουλο δεν μπορούν να τον κοιτάξουν στα μάτια…

_________________


                                         

                                              

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009

Αποκάλυψη - Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τραγουδούν τα "μαύρα κάλαντα"

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 

'ΗΑυτά είναι τα περίφημα κάλαντα των εξεγερμένων με τα οποία οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση. Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει. 
"Τα κάλαντα εφέτο Ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις / Όταν δεν είσαι Παρνασσό / Όταν δεν είσαι Πάρνηθα / Στο Σύνταγμα, στο Σύνταγμα τι ωραία που αρπάζεις! / Μπάτσους γεμάτο στα κλαδιά / Και διμοιρίες στη σειρά / Ω έλατο, ω έλατο δε θα μου τη γλιτώσεις / Βρε θα σε κάψω μια βραδιά /Κι ας έχει μπάτσους στα κλαδιά / Ω έλατο, ω έλατο, δε θα μου τη γλιτώσεις Συντάκτης: Παπαγιάννης Κώστας (Αυγή)
Το βράδυ της Τετάρτης, σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, δημιουργήθηκε μέγα θέμα, όταν ο βουλευτής της ΝΔ , Κυριάκος Μητσοτάκης, έθεσε υπ' όψιν των δημοσιογράφων αλλά και του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», το οποίο παραφράζοντας τα κάλαντα, περιέγραφε διάφορες «ευγενείς» φιλοδοξίες κάποιου κουκουλοφόρου, οι οποίες περιλάμβαναν το κάψιμο του ελάτου στο κέντρο του Συντάγματος, συμπεριλαμβανομένων των … μπάτσων στα κλαριά. Ο παρών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κύριος Λαφαζάνης κατ' αρχάς αρνήθηκε ότι έγραφε τέτοια κακά πράγματα η «Αυγή». Όταν του επεδείχθη το φύλλο, ψέλλισε διάφορα, περί αποτύπωσης της τρέχουσας επικαιρότητας και λοιπά, ενώ προσπάθησε και να διαχωρίσει την θέση του ΣΥΡΙΖΑ από την «Αυγή». Η αλήθεια βέβαια, όπως αποκάλυψε μια σχετικά σύντομη μελέτη στο διαδίκτυο, είναι σαφώς διαφορετική. 

Ούτε διαχωρισμός υπάρχει, ενώ τα… κάλαντα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ούτε αποτύπωση κάποιου συνθήματος σε τοίχο, ούτε και απλά ένα ρεπορτάζ. Μάλλον είναι το αποτέλεσμα των ζυμώσεων, ανάμεσα σε διαφορετικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ή «ευγενείς» φιλοδοξίες στελεχών του… 

Ανατρεπτική ναι, τέχνη όμως;

Σε ιστοσελίδα δημοτικής κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή της περιοχής του Βύρωνα (http://stasivyrona.blogspot.com/), με την ονομασία "Στάση Βύρωνα", υπάρχουν τα εν λόγω κάλαντα, μελοποιημένα, με τους στίχους να αποδίδονται (για να μην πουν και κλέφτη τον ερμηνευτή) στον Κώστα Παπαγιάννη από την «Αυγή». Το πόνημα του κ. Παπαγιάννη μελοποίησε και επένδυσε … οπτικά η Ομάδα Ανατρεπτικής Τέχνης και Πολιτικής (Μαρία, Κάτια, Σωτήρης), όπως αναφέρει ο ίδιος ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, με το όνομα "Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ". Αυτό λοιπόν το … «υπέροχο» αποτέλεσμα, αποτέλεσε ένα βιντεάκι, το οποίο ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ "Στάση Βύρωνα" στις 27 Δεκεμβρίου, αρκετά πριν το θέμα έλθει στην επιφάνεια. Αξίζει εδώ να διευκρινίσουμε ότι η "Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα" περιλαμβάνεται στις επίσημες δημοτικές παρατάξεις που στηρίζει ο το κόμμα της Κουμουνδούρου, γεγονός που διαπιστώσαμε και εμείς στην επίσημη ιστοσελίδα του (http://www.syn.gr/gr/allesd.htm).

Το πλέον εκπληκτικό όμως δεν βρίσκεται εκεί. Λίγη περαιτέρω έρευνα διεύρυνε κατά πολύ τους ορίζοντές μας. Ο χρήστης του youtube (με όνομα palioxaraktiras56 - κρατήστε το στην μνήμη σας, προς το παρόν) που ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο αυτό, έχει ανεβάσει και άλλα αντίστοιχα, με μια επίσης τριμελή παρέα (δύο γυναίκες και ένας άντρας) να τραγουδούν διάφορα μουσικά κομμάτια, οι φωνές των οποίων μοιάζουν κατά εκπληκτικό τρόπο με τις αντίστοιχες της παρέας που τραγουδούσε τα παρεφθαρμένα "Κάλαντα", στην ερμηνεία των οποίων ξεχώριζαν 3 φωνές, μία αντρική και δύο γυναικείες, όπως επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι (Μαρία, Κάτια, Σωτήρης). Ενώ και ένα σχόλιο κάτω από ένα από αυτά τα "βίντεο", με τα διαφορετικά κομμάτια, από κάποιον που φαίνεται ότι γνωρίζει προσωπικά το … συγκρότημα σχολιάζει: "Η Κάτια φταίει που μας έχει κάνει ρεζίλι με το βίντεο! Και ο Σωτήρης βέβαια που το ανέβασε! … Φιλιά σε όλους και όλες!" ¶ρα, κατά διαβολική σύμπτωση, υπάρχει μία Κάτια και ένας Σωτήρης, όπως ακριβώς και στην "Ομάδα Ανατρεπτικής Τέχνης και Πολιτικής". Ίσως να είναι και η ίδια η Μαρία, που κάνει το σχόλιο, αλλά αυτό είναι απλά υπόθεση. Ας συνεχίσουμε όμως.

Κατά περίεργη και διαβολική σύμπτωση και πάλι, ο άνδρας που τραγουδά - και του οποίου η φωνή είναι ολόιδια με αυτή που τραγουδά τα "κάλαντα" αλλά και έχει το ίδιο όνομα με τον μοναδικό άνδρα της Ομάδας Ανατρεπτικής Τέχνης- μοιάζει εκπληκτικά, με τον ίδιο τον εκπρόσωπο, σε κάποιες περιπτώσεις, της Δημοτικής Παράταξης "Στάση Βύρωνα", κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ. Ένα όνομα, που βρήκαμε και σε μία διακήρυξη υπέρ της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας", που είχε δημοσιευτεί στην «Αυγή» και ως ιδιότητα δίπλα του είχε το "Σύριζα Βύρωνα".

Συνεχίζοντας λοιπόν τη νυχτερινή μας περιδιάβαση στο διαδίκτυο, πέσαμε πάνω σε μία προεκλογική καταχώρηση σε ένα blog, με τίτλο "Γιατί ΣΥΡΙΖΑ" (http://aiolos.pblogs.gr/2007/09/giati-syriza.html) την οποία μεταξύ άλλων υπέγραφε και ο κύριος Σωτήρης Παπαμιχαήλ. Δίπλα στο όνομά του, υπήρχε και η ιστοσελίδα του (http://taraxopoios.pblogs.gr/). Σε αυτό το blog το όνομα του χρήστη ήταν και πάλι "palioxaraktiras56", ακριβώς το ίδιο με αυτό που ανέβασε το βιντεάκι με τα … "κάλαντα" στο youtube. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο που δίδεται για τον διαχειριστή του blog να γράψει δύο - τρείς γραμμές, περιγραφικές του "προφίλ" του, κάτω από το sts pap (Σωτήρης Παπαμιχαήλ ίσως;) βρίσκεται η εξής φράση: "Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι ... Όταν είμαι καλός είμαι αληθινά καλός. Όμως όταν είμαι κακός είμαι καλύτερος." Σκίζουν από «ανθρωπιστικές» επιρροές οι σύντροφοι έ;

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μπλόγκ αυτό, υπάρχουν διάφορες performance του «προοδευτικού» κυρίου Παπαμιχαήλ. 

Λέτε να μην είναι σύμπτωση;

Η πληθώρα αυτή των ομοιοτήτων, των συμπτώσεων, είναι φυσικό να δημιουργήσει απορίες. Μήπως, και λέμε μήπως, είναι ο ίδιος ο κ. Παπαμιχαήλ, με πολλαπλό ρόλο τόσο σε "ΣΥΡΙΖΑ" όσο και "Στάση Βύρωνα" να είναι αυτός ο ίδιος που τραγουδά τα "κάλαντα", με τους τόσο ευρηματικούς στίχους, με τους οποίους διευκρινίζει ότι θέλει να κάψει το έλατο, έστω «κι αν έχει μπάτσους στα κλαριά»; Δεν πρέπει βέβαια να ξεχάσουμε και την απόδοση των στίχων από τον καλλιτέχνη στον … Παπαγιάννη Κώστα από την Αυγή! Τζάμπα ο Λαφαζάνης μας μιλούσε για … αποτύπωση της καθημερινότητας; 

Θα τελειώσουμε με μία υπόσχεση. Όχι δική μας. Αλλά ενός φίλου του … συγκροτήματος, ο οποίος άφησε το εξής σχόλιο κάτω από το βιντεάκι με τα κάλαντα:

"Χριστουγεννιάτικο δέντρο με ένα χρώμα διακοσμητικές μπάλες είναι ανιαρό. Από το τίποτα καλύτερο είναι, αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε: οι μπάτσοι είναι πολύ μουντοί και βγάζουν άσχημο καπνό. Χρειάζεται ποικιλία το πράμα! Next year!" 

> Δημήτρης Παπαγεωργίου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2009

Η δημοσιογραφική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο

Η δημοσιογραφική αλητεία του Μάκη σε όλο της το μεγαλείο.

Ο κ.Δημακόγιαννης μιλώντας με στοιχεία και με αποδείξεις έδειξε την πραγματική αγυρτία του δισεκατομμυριούχου Μάκη που καίγεται για τον απλό λαό απο την Εκάλη και την Cayenne του...

Ο δημοσιογραφικός ΑΛΗΤΗΣ Μάκης έχοντας τα χαμμένα απο τις πολλαπλές τάπες αρχισε τις ύβρεις και τη λάσπη...

Ο κ.Δημακόγιαννης όμως σα γνήσιο ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ Παλικάρι συνέχισε να αποκαλύπτει σε κάθε του λέξη αυτόν τον δημοσιογραφικό ΑΛΗΤΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ...

Στο τέλος μη έχοντας τίποτα να πεί ο δημοσιοκάφρος άφησε τα καλοπληρωμένα τσιράκια του να ειρωνεύονται....

Αυτοί είναι οι Λάκηδες και οι Μάκηδες Ελληνικέ ΛΑΕ που τους πληρώνεις δισεκατομμύρια για να είναι αστράτευτοι και για να κατευθύνουν την σκέψη σου αφού πρώτα σε κοιμησαν!!!!

Να έχουν όλα τα δικαιώματα και καμία υποχρέωση προς την πατρίδα.

Αυτοί είναι τα ερπετά όπως είχε ονομάσει ο Σιδηρούς Καγκελάριος Οττο Βισμαρκ και τους πλήρωνε για να κάνουνε προπαγάνδα....το ταμείο των ερπετών....

Να ποιο είναι το αυγό του ερπετού που πλέον δεν είναι αυγό αλλά ολοκληρωμένο ΦΙΔΙ

Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2009

Ή το κλείνετε ή το σπάμε


Με πρόσχημα το Σύνταγμα και την κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας, αντιπαρερχόμενοι όλα όσα συνέβησαν τον μήνα Δεκέμβριο στην πολύπαθη πρωτεύουσα της Ελλάδος, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον μανδύα του «Κοινωνικού Φόρουμ» και διαφόρων συνδικαλιστικών φορέων – σφραγίδα μπαινόβγαιναν σε καταστήματα κεντρικών δρόμων της Αθήνας μοιράζοντας στους ιδιοκτήτες τους τελεσίγραφα για κλείσιμο εντός δεκαλέπτου. 

Και μπορεί να μην ήμουν παρών κατά τις «συζητήσεις» των διαφόρων υπευθύνων καταστημάτων με τους «συνδικαλιστές», οι οποίοι με τσαμπουκά και υπό τις οδηγίες του κ. Στρατούλη μπούκαραν, έκλειναν τις πόρτες και κουνώντας το δάκτυλο απειλούσαν θεούς και δαίμονες, όμως υπό ποία απειλή, αλήθεια, θα έκλεινε κανείς το κατάστημά του εν ριπή οφθαλμού; Υπό την απειλή κάποιας παραπομπής στην Δικαιοσύνη; Δεν νομίζω, την στιγμή που το άνοιγμα των καταστημάτων την περασμένη Κυριακή έγινε κατ’ εντολή του πρωθυπουργού. Προσωπικά, κάπως έτσι το φαντάζομαι και σχεδόν το διάβασα στα χείλη των εργατοπατέρων: «Φιλαράκι, κλείσε το μαγαζί και σχόλασε το προσωπικό εντός δέκα λεπτών, ειδάλλως όλοι αυτοί που είναι έξω θα μπουν μέσα και θα σου το κάνουν λαμπόγυαλο» Στη συνέχεια έβγαιναν έξω και φώναζαν: «Σύντροφοι, το κατάστημα έκλεισε!» (χειροκρότημα και ζητωκραυγές) 

Θλιβερή εικόνα από θλιβερά όντα. Και μπορεί οι κάμερες να έδειξαν τους τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών του να κλείνουν μόνο μεγάλα καταστήματα, όμως υπάρχει μία λεπτομέρεια που κανείς δεν έθιξε. Ακροβολισμένες στην οδό Ερμού, τουλάχιστον μέχρι τις 13:30 ήταν οι γνωστές ομάδες άπλυτων, οι οποίοι δημιουργούσαν ανθρώπινες αλυσίδες ακόμη και μπροστά σε μικρές επιχειρήσεις, εμποδίζοντας και προπηλακίζοντας οποιονδήποτε προσπαθούσε να μπει σε κάποιο από αυτά τα μαγαζιά. 

Περιττό θα ήταν να αναφέρουμε ότι η άρνηση του δικαιώματος στην εργασία ίσχυε μόνον για Έλληνες εργαζομένους και επιχειρηματίες. Κι αυτό γιατί κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες, κυρίως εξ’ Αφρικής ορμώμενοι, είχαν την τιμητική τους επωφελούμενοι του αποκλεισμού των καταστημάτων, στήνοντας μία άνευ προηγουμένου εμποροπανήγυρη. Οι ίδιοι πρέπει να έκαναν χρυσές δουλειές και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όπου οι προστάτες των κεκτημένων αργιών είχαν ρεπό και βρίσκονταν για σκι στον Παρνασσό.

Το άρθρο υπογράφει ο Παναγιώτης Δούμας.

Αναδημοσίευση απο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Ετσι είναι κύριοι, αυτή είναι η δημοκρατία του τΣΥΡΙΖΑ... που τελευταία βέβαια το καταλαβαίνουν σιγα σιγά και προσπαθούν να τα μαζέψουν...

Εχουν βγάλει έξω τα μέλη τους να προσπαθούν να αλλάξουν γνώμη στον κόσμο αλλά είς μάτην...

Όπως πριν μερικές μέρες μια κυρία στο φροντηστήριο που πάει γνωστό μου πρόσωπο είπε στο παιδί..."Πάρε παιδί μου μερικά φυλλάδια να τα μοιράσεις και στους φίλους σου...είναι του ΣΥΡΙΖΑ", " Μας κατηγορούν άδικα, δεν είμαστε αυτό που λένε", "είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα", " σας παρακαλώ απλά διαβάστε..."..

Αλήτες τΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ


Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2009

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ ΝΙΚΗΣΕΣ !!!
Μπράβο φίλε κουκουλοφόρε , αντιεξουσιαστή , αναρχικέ , νεαρέ , ή όπως αλλιώς αρέσκεσαι να σε αποκαλούν , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ .

Βρήκες τον στόχο σου .Τελικά εγώ ήμουνα ο στόχος αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι το κουτορνίθι τόσο καιρό. Εσύ όμως μάλλον το ήξερες. Εγώ που βρήκα μια δουλειά και τα κουτσοβόλευα με 850 € συν κάποια παραπάνω που μου έδινε το ΄΄αφεντικό΄΄ όταν υπήρχε τζίρος .

Το ΄΄αφεντικό΄΄ που σχεδόν έκλαιγε , όταν μου είπε πως δεν βγαίνει να πληρώνει υπάλληλο, και θα κατεβάσει στο μαγαζί την γυναίκα του 59 ΧΡΟΝΏΝ για να τα βγάλουν πέρα .

Ο ΄΄Δυνάστης΄΄ αφεντικό που κάθε πρωί , πρώτα έφτιαχνε ΄΄γαλλικό΄΄ για μένα και μετά τον ΄΄Ελληνικό΄΄ για κείνον και κατά τις 12 , κάθε μέρα , έπαιρνε 2 τυρόπιτες από τον Κρίνο , μία για μένα και μία για κείνον.

Κατάφερες να απολυθώ από το μαγαζί στο εμπορικό κέντρο που εργαζόμουνα 7 χρόνια.
ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Θα περάσω κι απ’ το MALL που δεν έχει κεσάτια μπας και βρω νέο αφεντικό κι ας είναι Πολυεθνικό. Αυτό ήθελες . Ήθελες να γίνω κομμάτι της στατιστικής των 700€ (για την ακρίβεια 630€) . Της στατιστικής που λατρεύεις να υπάρχει και να την αναλύεις , γιατί σου δίνει το άλλοθι της μολότωφ και της φωτιάς.
Να ‘σαι καλά κι ας σέρνομαι.


Κουτσουράδης Ευστάθιος
Ετών 33, Άνεργος


Πηγή ΤΑΧΑΛΙΑ

ΥΓ.Η φωτό αναρχων με τις σημαίες του Ισραήλ είναι για να μας θυμίζει με ποιούς είναι αυτοί οι Αλήτες...που καίγονται για τους παλαιστήνιους τώρα τα καθίκια...