Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

«Είμαι 16άρης και μουντζώνω από οργή»














Για την κίνηση που έμεινε ως μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της φετινής 28ης Οκτωβρίου μίλησε ο 16χρονος Αχίλλειος Μιχαλές.
«Δεν μετανιώνω για τη μούντζα. Ήταν αυθόρμητο ό,τι έγινε. Δεν μου είπε κανείς να το κάνω, ούτε βέβαια η οικογένειά μου. Ειδικά στον πατέρα μου δεν άρεσε αυτό που έκανα», λέει στο «Πρώτο Θέμα» ο 16χρονος Αχίλλειος από τη Λάρισα που με μια χειρονομία έγινε «λαϊκός ήρωας» της κοινωνίας του και πιθανότατα όχι μόνο.
Ο Αχίλλειος ζει με τα 15 του αδέρφια σε ένα σπίτι 103 τ.μ., τα πρωινά δουλεύει ως ελαιοχρωματιστής και το απόγευμα πηγαίνει σε νυχτερινό σχολείο για να καταφέρει να σπουδάσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπως είναι το όνειρό του.
Όσον αφορά τη σκληρή πρωινή του δουλειά, δεν δείχνει να τον πτοεί καθόλου. «Δεν με ενοχλεί που δουλεύω τη στιγμή που οι συνομήλικοί μου........
σκέφτονται τη διασκέδαση τους. Στην οικογένειά μου, έχουμε μάθει όλοι να βοηθάμε, κι αυτό είναι το σωστό για μένα».
Όπως είναι φυσικό, η καθημερινότητα του Αχίλλειου άλλαξε άρδην από τη μια μέρα στην άλλη μετά την περίφημη μούντζα του κατά τη διάρκεια της σχολικής παρέλασης. «Στο facebook τον έχουν κάνει Θεό. Κορίτσια του λένε ότι είναι κούκλος και ότι θέλουν να τον παντρευτούν».
Για το καυτό θέμα της αποβολής του που εκκρεμεί, ο 16χρονος ελπίζει πως δεν θα τιμωρηθεί. Σύμφωνα πάντως με τον δήμαρχο της Λάρισας, ο νεαρός Αχίλλειος θα προστατευθεί και δεν θα τιμωρηθεί για αυτήν την ενέργεια.
Τελικά, όπως λέει χαρακτηριστικά και ο πατέρας του, «κανείς δεν τον συμβούλεψε να το κάνει. Πάντως όλη η Ελλάδα τους πετούσε αβγά, με το παιδί μου βρήκαν να ασχοληθούν λόγω μιας μούντζας»;.

newsbeast.gr

4 σχόλια:

cardiacku είπε...

Thank you for sharing informations

Ban Terbaik di Indonesia GT Radial είπε...

nice info friend ...

Άναυδος είπε...

Tα συμπεράσματα που βγαίνουν, από την όλη ιστορία του περιστατικού, είναι παρα πολλά.

sijagur είπε...

great info.. keep blogging...